Vaio Phone Biz. Telefonul business promovat pe WC

Data: 5/02/2016 | Autor: .

VAIO Phone Biz gadgetreport.ro

Japan Industrial Partners, compania care a cumpărat de la Sony brandul Vaio, a lansat pe piaţa japoneză unul dintre cele mai interesante smartphone-uri cu Windows 10, modelul Vaio Phone Biz. Telefonul are dotări excelente şi un preţ destul de bun, de 424 dolari.

Vaio Phone Biz are un display Full HD de 5.5” (1920 x 1080 pixeli), prins într-o carcasa confecționată din aluminiu cu un aspect premium.

Telefonul este propulsat de un procesor Snapdragon 617 de tip octa-core la 1.5 GHz, care lucrează împreună cu 3GB de RAM şi o placă video Adreno 405 GPU.

Vaio Phone Biz are un spaţiu de stocare de 16GB, care poate fi extins cu un card microSD de maxim 128 GB.

Smartphone-ul japonez prezintă o camera foto principală Sony de 13MP, una de selfie de 5 MP, şi toate facilităţile devenite standard în domeniu, de la conexiune 4G, Wi-Fi a/b/g/n/ac, dual-band, Wi-Fi hotspot, bluetooth 4.1, microUSB, jack de 3.5 mm, A-GPS, GLONASS.

La capitolul autonomie, telefonul va rezista cel mai probabil doar 24 de ore, pentru că are o baterie de 2800 mAh.

Vaio Phone Biz va fi disponibil în magazinele din Japonia începând cu luna aprilie, la prețul de 424 dolari.

Dincolo de specificaţiile produsului, ne-au atras atenţia reclamele lansate de Vaio la acest telefon, unele cel puţin bizare. Cea mai ciudată este cea în care un om de afaceri stă pe WC şi vorbeşte despre telefon.