LG G5 Always ON. Noutatea adusă de viitorul flagship

Data: 10/02/2016 | Autor: .

LG-G5-always-on-aplicatie-gadgetreport.ro

LG G5, viitorul flagship al companiei coreene, va avea o facilitate specială, intitulată LG G5 Always ON, menită să ajute utilizatorul să fie la curent cu informaţiile esenţiale, fără să activeze ecranul principal. Ideea ar putea duce la scăderea consumului de energie, fapt care se va transpune într-o creştere a autonomiei smartphone-ului.

Compania a lansat pe pagina de Facebook o imagine GIF cu ecranul care va sta tot timpul aprins şi care va afişa o serie de informaţii esenţiale, precum ora, ziua, şi notificările privind apelurile şi mesajele pe reţelele sociale.

Potrivit GadgetReport.ro, ideea nu este una nouă, display-urile active fiind folosite şi pe alte telefoane.

LG G5 Always ON poate fi o soluţie foarte bună pentru a creşte autonomia telefonului, având în vedere că nu va mai trebui să activăm ecranul principal de fiecare dată când vrem să aflăm dacă ne-a sunat cineva sau să vedem alte informaţii.

Never go asleep while others do.LG G5, Always ON.#LG #LGG5 #G5

Posted by LG Mobile on Tuesday, February 9, 2016

Dincolo de LG G5 Always ON, LG G5 va veni cu o inovaţie foarte interesantă, fiind primul telefon care va prezenta o carcasă metalică cu un capac în partea de jos, care va permite scoaterea bateriei.

LG G5 va avea, în plus, o cameră cu două lentile, de 16 MP, un cititor de amprente de ultimă generaţie şi va rula procesorul Snapdragon 820 împreună cu 3GB de RAM. Ecranul va fi unul de 5,6 inchi, cu rezoluţie QHD.

LG G5 va fi lansat pe 21 februarie, la World Mobile Congress de la Barcelona, în aceeaşi zi cu Samsung Galaxy S7.