Google explica misterul platformei plutitoare din San Francisco (VIDEO)

Data: 7/11/2013 | Autor: .

google-barja

Google a pus capat miercuri celor doua saptamani de speculatii cu privire la o enorma platforma plutitoare pe care a construit-o in Golful San Francisco, precizand ca aceasta va gazdui un „spatiu interactiv” in domeniul noilor tehnologii, relateaza AFP.

Reperata de blogul specializat CNET, barja enorma de 76 metri lungime si 22 de metri latime a fost prezentata, intre altele, ca centru de date plutitor sau vapor pentru organizarea unor petreceri uriase.

„Centru de date plutitor? Vapor pentru petreceri uriase? Barja pentru gazduirea ultimului dinozaur? Din nefericire nu este vorba despre niciuna dintre aceste lucruri”, a reactionat miercuri grupul intr-o declaratie trimisa AFP, citata de Mediafax.

„Chiar daca este inca devreme, iar lucrurile se pot schimba, ne gandim sa folosim aceasta barja ca spatiu interactiv in care oamenii sa poata sa invete lucruri despre noile tehnologii”, a adaugat Google.

Barja se afla in apropiere de Treasure Island, o insula artificiala situata intre San Francisco si Oakland, in Golful San Francisco.