Google Pixel 3a și Pixel 3a XL, lansate pe 7 mai

Data: 16/04/2019 | Autor: .

Google Pixel 3a și Pixel 3a XL, lansate pe 7 maiGoogle a lansat un teaser în care anunță un nou eveniment din ,,Universul Pixel’’, pe 7 mai, fără a prezenta detalii. Presa internațională anticipează lansarea noilor smartphone-uri Google Pixel 3a și Pixel 3a XL, relatează GadgetReport.ro

În cadrul evenimentului I/O 2019, Google va prezenta noile versiuni, mai ieftine, ale flagshipurilor Pixel 3 și 3 XL, lansate anul trecut. Seria Pixel3a va include aceleași camere performante de pe telefoanele Pixel 3, însă cu un hardware ceva mai slab, de la procesor la rezoluția ecranului.

În plus, pentru a asigura un preț mic, Google Pixel 3a și Pixel 3a XL ar urma să aibă carcase cu spatele din plastic. Vestea bună este că noile smartphone-uri vor avea jack pentru căști.

Google va promova noua serie de telefoane Google Pixel 3a și Pixel 3a XL la pachet cu filmul Avengers: Endgame. Telefoanele Pixel vor include, astfel, o serie de emoji dedicate, exclusive, în genul celor prezentate în clipul video de promovare de mai jos.

Avengers: Endgame bate recorduri înainte să fie lansat oficial