Noi detalii despre oferta Samsung Galaxy Fold

Data: 17/04/2019 | Autor: .

Noi detalii despre oferta Samsung Galaxy FoldSamsung Galaxy Fold va debuta în magazine la începutul lunii mai, iar cele mai noi informații acreditează ideea că telefonul va include cel puțin un update încă din momentul activării, relatează GadgetReport.ro

Sud-coreenii de la Samsung vor oferi un nou concept de suport tehnic pentru Galaxy Fold, urmând ca acesta să primească update-uri foarte rapid, spre deosebire de celelalte telefoane Samsung, pentru care update-urile de Android vin cu mare întârziere.

Potrivit GSM Arena, primul update pentru Samsung Galaxy Fold, F900FXXU1ASD4, va fi oferit chiar din momentul deschiderii telefonului, acesta urmând să ofere multiple elemente de securitate.

România se află pe lista primelor țări în care telefonul Galaxy Fold va fi disponibil, alături de SUA, Coreea de Sud, Marea Britanie, Franța, Germania și alte 10 țări. Precomenzile vor putea fi realizate, inclusiv în România, din 26 aprilie. Telefonul pliabil va costa 2000 de euro.

Cei care vor cumpăra telefonul vor primi gratuit căștile Galaxy Buds, o husă specială din Kevlar și un an de garanție pentru orice probleme, inclusiv căzături, prin Samsung Care+. Samsung Galaxy Fold va fi oferit în versiunile de culoare Martian Green, Astro Blue, Space Silver și Cosmos Black.

Telefonul pliabil are două ecrane, unul de 4.6” HD+ Super AMOLED (21:9) și un altul de 7.3” QXGA+ Dynamic AMOLED (4.2:3)

Samsung afirmă că ecranul nu se îndoaie, ci se pliază. Samsung a inventat un nou strat de polimeri și a creat un display cu aproximativ 50% mai subțire decât ecranul obișnuit pentru smartphone-uri. Noul material face ca Samsung Galaxy Fold să fie flexibil și dur, construit pentru a rezista.

Telefonul se deschide precum o carte și se închide compact printr-o singură mișcare. Pentru a realiza acest lucru, Samsung a proiectat o balama sofisticată cu mai multe trepte de interblocare. Acest sistem este ascuns, pentru ca telefonul să își mențină designul elegant.


Dincolo de ecranul revoluționar, Galaxy Fold include un chipset AP 7nm 64-bit Octa-core Snapdragon 855 și 12 GB de memorie RAM, alături de un spațiu de stocare de 512 GB. Telefonul are un scaner de amprente aflat pe partea în care degetul arătător stă în mod obișnuit, astfel încât dispozitivul se deblochează cu ușurință.

Telefonul include două baterii, de 4380 mAh, cu încărcare rapidă și wireless. Sistemul dual de baterii a fost special conceput pentru a ține pasul cu multitudinea de activități pe care telefonul le suportă. Galaxy Fold este, de asemenea, capabil să se încarce pe el, dar și un al doilea dispozitiv, ambele simultan, prin Wireless PowerShare, conectat la un singur încărcător, astfel încât să îl puteți lăsa pe al doilea acasă.

Samsung afirmă că Galaxy Fold a fost gândit pentru entertainment. Datorită imaginilor imersive de pe ecranul dinamic AMOLED și a sunetului clar de pe difuzoarele stereo AKG, filmele și jocurile preferate, precum Asphalt 9, sunt redate în culori bogate, iar sunetul are o calitate excelentă.

La capitolul foto, Galaxy Fold propune trei camere pe spate (Ultra-Wide: 16MP, F2.2, Wide: 12MP (2PD), F1.5/F2.4, OIS, Tele: 12MP, F2.4, OIS) două în interior și una în lateral (10MP (2PD), F2.2, Wide: 10MP (2PD) F2.2 RGB depth: 8MP, F1.9).