HP Pavilion. Primul laptop de gaming de 16” lansat de HP

Data: 16/06/2020 | Autor: .

HP lansează noile laptopuri HP Pavilion Gaming de 16” și HP OMEN 15, alături de noi dispozitive și accesorii OMEN, precum și noi funcții OMEN Command Center. Toate sunt dedicate gamerilor, segment în care tot mai multe companii vin cu oferte atractive.

Gamerii au nevoie de tehnologia potrivită pentru a beneficia pe deplin de experiența de joc prin tehnologie termică inovatoare și putere sporită, imagini uimitoare prin intermediul cărora jocurile prind viață și accesorii excelente concepute pentru a contura modul de joc. Noua gamă OMEN reunește un ecosistem hardware și software care îi ajută pe gameri să se simtă conectați și să se distreze.

Noul laptop HP Pavilion Gaming 16 este primul laptop de gaming de 16” lansat de compania HP. Dispune de procesor de până la Intel® Core™ i7 de Generaţia a 10-a și placă video NVIDIA® GeForce® RTX 2060 cu  Max-Q Design, toate integrate într-un șasiu negru cu design unghiular. Luminozitatea de 300 de nits oferă o rată de refresh rapidă de până la 144 Hz și 1080p, jocurile prinzând viață pe ecran. HP Pavillion Gaming 16 este primul laptop din gama Pavilion Gaming care include OMEN Command Center și este echipat cu Wi-Fi 6 care oferă o conexiune stabilă.

HP a anunțat, totodată, lansarea laptopului HP OMEN 15, cu un șasiu reproiectat, un design minimalist ce cuprinde și noul logo OMEN, iluminat într-un degrade de la albastru la verde.

Laptopul este disponibil în două variante de culori, cu iluminare opțională RGB per-tastă.

Funcțiile suplimentare includ:

Capacități grafice de ultima generație, cu opțiuni de plăci grafice până la NVIDIA® GeForce® RTX™ 2070 Super cu MAX-Q Design. Putere și performanță de gaming cu procesoare Intel până la Intel® Core™ i7 din seria H din Generaţia a 10-a sau, pentru prima data pe laptopurile OMEN,  procesoare AMD până la AMD Ryzen™ 7 din seria H. De asemenea, pentru un multi-tasking facil, OMEN 15 oferă o memorie RAM de până la 32 GB DDR4. Laptopul dispune și de multiple variante de stocare, inclusiv 1 TB PCIe SSD sau PCIe SSD cu support RAID 0.

 Ecranul cu o diagonală de 15.6” este susținut de o balama plată ce permite o deschidere de 180 de grade. Laptopul dispune de variante de display precum OLED cu rată de refresh de 120Hz, UHD cu rată de refresh de 120Hz sau FHD cu o rată de refresh de 300Hz și NVIDIA G-SYNC™, pentru anumite configurații. Experiența video HD & 4K este completată de Thunderbolt™ 3 pentru anumite configurații.

 Pentru cei cărora le place să își îmbunătățească pe cont propriu performanțele laptopului, sistemul de prindere cu șuruburi standard Phillips și accesul rapid către memorie și modulele de stocare fac ca procesul de personalizare hardware al acestui laptop de gaming să fie simplu și ușor.

 HP lansează, cu această ocazie, primul sensor termic cu inflaroșu disponibil pe un laptop de gaming pentru optimizarea eficienței termice, menținerea unei acustici constante și silențioase a venilatoarelor și pentru a mări performanța funcției Dynamic Power din OMEN Command Center. Tehnologia OMEN Tempest Cooling oferă un sistem de răcire performant, comparabil cu cele de desktop, cu orificii de răcire mai mari și ventilatoare de până la 12V care folosesc cele 3 cai de ventilație pentru un flux de aer din 5 direcții.

 

OMEN Command Center actualizat

 

Productivitate maximă în timpul consumului media și navigării pe internet grație Graphic Switcher din OMEN Command Center, care permite o setare hibridă ce oferă o autonomie a acumulatorului de până la 12.5 ore, ideală pentru vizionarea filmelor sau pentru perioade îndelungate de lucru. Personalizarea performanței prin funcția Performance Control, disponibilă în OMEN Command Center, oferă un control al sistemului de răcire și al vitezei ventilatorului și include un mod de performanță care generează un impuls de 17% extra putere către processor și placă grafică.

 

OMEN Vector Mouse și OMEN Vector Essential Mouse beneficiază de senzori dezvoltați în parteneriat cu PixArt, proiectați pentru confort sporit chiar și în timpul sesiunilor lungi de gaming, design ergonomic și ușor, zone aderente din cauciucși integrare   în OMEN Command Center ce oferă posibilitatea salvării preferințelor pentru iluminarea RGB, de până la 16.8 milioane de culori, personalizarea celor 6 butoane și control DPI.

Mouse-ul OMEN Vector: Integrează senzorul OMEN Radar 3, de calibru competițional, cu o sensibilitate de până la 16.000 dpi și o acuratețe de 99%, 400 IPS, accelerare și auto-calibrare. Creat pentru victorie, mouse-ul are un mecanism Omron, cu o durată de viață de până la 50 de milioane de click-uri, și cablu împletit ce asigură rezistență sporită.

Mouse-ul OMEN Vector Essential: Integrează senzorul OMEN Radar 1 și oferă o sesibilitate de până la 7.200 dpi. Mouse-ul ultra-ușor cu o greutate de 88g, are un mecanism ce rezistă la 20 de milioane de click-uri.

Căștile OMEN Dyad Earbuds sunt primele căști OMEN in-ear. Dotate cu două drivere ce produc sunete puternice și echilibrate, reproduc perfect sunete joase și înalte pentru sesiune de gaming imersivă. Confortul este asigurat de trei dimensiuni diferite de cârlige și patru capete diferite, printre care unul dezvoltat în parteneriat cu Comply ™ și creat pentru a ajuta la confortul urechii și o izolare optimă a sunetului.

Gama de ecrane și accesorii HP Gaming include și un monitor curbat ce completează perfect set-up-ul de gaming de acasă.

  • Monitorul de gaming HP X24c oferă o curbură de 1500R. Full HD și certificat AMD FreeSync™ Premium, monitorul are o rată de refresh de 144 Hz și un timp de răspuns de 4 ms. Dispune de un FPS Counter, posibilitate de personalizare Crosshair Overlay, a timpului de răspuns și a modului de redare a imaginii prin integrarea cu OMEN Command Center.

  • Căștile de gaming HP X1000 Wireless oferă până la 20 de ore de autonomie a bateriei. Driver-ul lor de 50 mm permite experiente audio virtual surround 7.1. Butoanele ușor accesibile și egalizatorul controlabil prin intermediul OMEN Command Center permit controlul total asupra calității sunetului.

  • HP Gaming Speakers X1000, este un sistem audio 2.1, de 30W RMS si un subwoofer ce oferă un bas exploziv. Opțiunile de iluminare RGB și egalizatorul, ambele accesibile prin intermediul OMEN Command Center, asigură un sunet de calitate, în timp ce mufele 3.5mm AUX și USB-A permit conectarea boxelor la PC, smartphone sau tableta.