KFC Scoff-ee. Ideea genială cu care KFC vrea să dea lovitura!

Data: 26/02/2015 | Autor: .

Ideea GENIALĂ cu care KFC vrea să dea lovitura!

Lanţul de fast food-uri KFC pregăteşte pentru vara acestui an o nouă ofertă de produse, cu adevărat ieşită din comun. Cei de la KFC vor să testeze paharele KFC Scoff-ee, care pot fi mâncate!

Potrivit Metro UK, paharele „KFC Scoff-ee” vor fi testate mai întâi în Marea Britanie, iar dacă vor avea succes, ideea va fi implementată în restaurantele KFC din toată lumea.

Noile pahare KFC Scoff-ee sunt realizate dintr-o cocă de biscuit, cu aroma de nucă de cocos si miros de iarbă proaspătă şi flori de camp (?!)

Unul dintre angajatii KFC care a lucrat la dezvoltarea noilor produse a declarat, pentru The Telegraph, ca s-a ajuns la aceste arome in urma unui studiu la care au participat cateva sute de testeri.

„Combinatia de arome duce cu gandul la vara, soare si vacanta de vara”, a declarat acesta. Mirosul de iarba proaspata vine, probabil, de la obsesia englezilor pentru gazon :))

Ideea pare interesanta si cu siguranta isi va gasi suporteri. Sa bei o cafea si sa mananci si un biscuit este o combinatie interesanta.

Ramane de vazut cum va reusi KFC sa mentina bautura calda si sa evite ca paharul KFC Scoff-ee sa se inmoaie daca vrei sa iti savurezi cafeaua o perioada mai lunga de timp.