10 idei de cadouri de Moş Crăciun pentru un bărbat

Data: 22/12/2017 | Autor: .

10 idei de cadouri de Moş Crăciun pentru un bărbat

De cele mai multe ori, femeile au impresia că bărbaţii gândesc la fel ca ele, că au aceleaşi preferinţe, că le plac aceleaşi lucruri. Aşa că nu există zi de naştere, onomastică sau Moş Crăciun, în care să nu le ofere cadouri cel puţin bizare, relatează GadgetReport.ro

Avem o colegă care se pregăteşte să îi ofere prietenului ei, de Moş Crăciun, o eşarfă şi o cutie sculptată pentru trabucuri. Am încercat să o convingem că ambele idei sunt cel puţin bizare.

Eşarfa nu e neapărat un accesoriu masculin şi, dacă o să o poarte, s-ar putea să trezească zâmbete suspecte. Iar cutia de trabucuri goală e ca şi cum i-au cumpăra o cutie de baie, să îşi aranjeze, ordonat, accesoriile. Mai bine îi cumperi nişte trabucuri cubaneze, de calitate, fără cutie!

Hai să îţi dăm 10 idei de cadouri pe care orice bărbat o să le aprecieze.

1. Are maşină? Cumpără-i un car-kit deştept, cu care să îşi asocieze telefonul. O idee buna gasesti AICI.

2. Are un smartphone de ultimă generaţie? Nu crezi că ar avea nevoie de nişte căşti wireless? Un bun exemplu il gasesti AICI

3. E pasionat de gadgeturi? Cumpără-i o telecomandă universală, cu care să controleze absolut totul din casă. Sunt unele inteligente, care funcţionează şi ca mouse pentru smart tv. (O varianta ieftina gasesti AICI)

4. E genul care poartă cămăşi? Cumpără-i una pentru butoni şi o pereche de butoni cât mai funny.

5. Stă tot timpul pe calculator? Cred că ar fi ok să îi cumperi un mouse wireless. Găseşti la Genius şi Microsoft nişte produse de super-calitate. O varianta excelenta AICI

6. E genul de bărbat căruia îi place să „repare” prin casă? Cumpără-i o trusă de scule de la o marcă cunoscută, cu şurubelniţă electrică, rotopercutor, etc. Dacă nu te pricepi, întreabă în magazin. ( O trusa buna gasesti AICI)

7. E pasionat de fotbal? Care e echipa lui preferată? Cumpără-i un tricou, nişte accesorii cu sigla echipei favorite.

8. Bărbaţii vor să fie originali! Aşa că, dacă poartă tot timpul pantofi, cumpără-i nişte şosete funny, cu imprimeuri, colorate etc. Le va aprecia cu siguranţă.

9. Află ce fel de filme îi plac? Dacă e amator de Star Wars, de exemplu, du-te în magazin şi cumpără-i un tricou sau o jucărie, un joc etc. Un gadget excelent gasesti AICI

10. Apropo de jocuri. Dacă are consola PlayStation sau Xbox, îţi garantez că ar mai vrea un joystick, un volan sau orice alt accesoriu. Nu o sa greşeşti nici dacă îi cumperi ultimele jocuri lansate. Vezi însă să nu le aibă deja. O varianta excelenta gasesti AICI.