Imaginile cu OZN-urile din San Diego, virale pe internet

Data: 1/07/2022 | Autor: .

O serie de imagini cu OZN-uri, captate cu telefoanele mobile de martorii oculari, fac furori pe internet. Imaginile prezintă o serie de  lumini misterioase apărute în noapte, pe bolta cerească, care formau o piramidă inversă deasupra oceanului Pacific.

Imaginile au fost filmate pe cerul nopții în largul coastelor orașului San Diego din Statele Unite, în această săptămână.

The Independent relatează că martorii oculari ai OZN-urilor au privit ore întregi luminile misterioase de pe cerul nopții, care își schimbau forma și formația. Apoi, ele s-au adunat într-un grup strâns, gâdindu-ne că ar putea fi vorba despre fenomene aeriene inexplicabile, ce implică obiecte zburătoare neidentificate.

Misterul obiectului spatial FRB 121102. Este dovada existenței OZN-urilor?

”Se întâmplă încă, durează de aproximativ o oră acum. Mai multe lumini plutitoare sunt deasupra oceanului Pacific. Foarte tăcute, foarte luminoase. Lumină portocalie, roșiatică”, a fost un mesaj de pe Twitter, deasupra unui videoclip, care a atras peste 280.000 de vizualizări.

”Sunt niște lumini ciudate care plutesc deasupra centrului orașului San Diego. Știe cineva dacă este legat de 4 iulie (Ziua națională a Americii) sau de Marină sau pot să cred că în sfârșit ne vizitează extratereștrii””, a scris Austin Gunter.

Imagini spectaculoase cu OZN-ul din Tarnoveni. Extratereștrii în România?

Departamentul de Poliție din San Diego a declarat la ABC News că luminile au fost probabil niște rachete de lumină, provenite de la exerciții militare. Trebuie menționat faptul că San Diego găzduiește mai multe baze militare navale ale Statelor Unite și aproximativ 15.000 de militari sunt staționați în zonă.

Cu toate astea, bazele navale Air Station North Island și Camp Pendleton din apropiere au spus că nu știu ce sunt luminile misterioase de pe cerul nopții, conform ABC News.

https://www.youtube.com/watch?v=jQhvLjz3Wao