Inovativul smartphone Moto Z2 Play și accesoriile Moto Mods, lansate în România

Data: 13/09/2017 | Autor: .

Inovativul smartphone Moto Z2 Play și accesoriile Moto Mods, lansate în RomâniaLenovo a lansat pe piaţa românească inovativul smartphone Moto Z2 Play și accesoriile Moto Mods. Principalul punct de atracţie îl reprezintă accesoriile pentru fotografiat şi mai ales Moto GamePad, gadgetul care permite transformarea telefonului Moto Z într-o consolă de gaming, relatează GadgetReport.ro

Cu un design mai subțire, mai ușor, mai rapid și mai performant, a doua generație Moto Z2 Play se remarcă prin versatilitatea oferită de accesoriile Moto Mods.

Moto Z2 Play integrează un design unibody din metal şi un ecran FullHD Super AMOLED de 5.5”.

Telefonul are un procesor octa-core de 2.2GHz și se laudă cu o autonomie de 30 de ore.

Gadgetul se încarcă rapid, oferind până la opt ore de funcționare cu doar 15 minute de încărcare.

Moto Z2 Play îmbină tehnologiile de autofocus laser și dual pixel, astfel că realizează fotografii mai luminoase și mai precise chiar și în condiții de luminozitate redusă. Tehnologia autofocus laser de generație nouă cuprinde o rază extinsă de până la 5 metri care permite focalizarea de trei ori mai departe într-un mediu complet întunecat. Iar datorită camerei frontale de 5MP și flash-ului dual color, orice selfie, pe timp de zi sau noapte, va arăta excelent.

Funcția Night Display va ajusta automat ecranul în tonuri mai calde noaptea, reducând lumina albastră care poate afecta somnul. De asemenea, noile solicitări vocale instant din Moto Voice pot oferi informații precum prognoza meteo, actualizări în calendar sau lansarea automată a unei o aplicații fără a fi necesară deblocarea telefonului.

Datorită noului cititor de amprente, utilizatorii pot activa navigarea cu ajutorul unui singur buton pentru a face mai rapidă trecerea între ecrane. Comanda swipe stânga este folosită pentru a merge înapoi, dreapta pentru vizualizarea aplicațiilor recente, iar apăsarea scurtă pentru accesarea ecranului principal și apăsarea lungă pentru blocarea telefonului. Cum nu există butoane care să încarce ecranul, utilizatorii se vor bucura și de o experiență de vizualizare îmbunătățită.

Moto Mods, principalul atuu al noului telefon Moto Z2 Play

Moto Z2 Play se remarcă în piaţa telefoanelor mobile mai ales prin accesoriile Moto Mods, care permit utilizatorilor să facă fotografii mai bune, să asculte muzică la un nivel calitativ superior şi să se joace, cu Moto GamePad, un gadget care permite transformarea telefonului Moto Z într-o consolă de gaming.

Moto GamePad cuprinde două manete de control, D-pad și patru butoane de acțiuni pentru o experiență de gaming autentică. Accesoriul este dotat și cu un acumulator de 1035 mAh pentru o experiență de gaming de durată.

În ceea ce priveşte experienţa audio, noul sistem optimizat JBL SoundBoost 2, disponibil în culorile roșu, albastru sau negru, oferă un sunet de calitate superioară. Accesoriul are o autonomie de 10 ore, şi, foarte interesant, este rezistent la apă. JBL SoundBoost 2 este compatibil cu noua aplicație JBL EQ.

În plus, a fost lansată și o nouă aplicație, denumită My JBL SoundBoost 2, care permite controlul sunetului. Fie că este vorba de muzică, videoclipuri sau alte tipuri de conținut, utilizatorii vor avea parte de o experiență multimedia cu adevărat imersivă.

TurboPower încarcă mai repede telefonul

Un alt accesoriu interesant este Moto TurboPower, care permite încărcarea telefonului extrem de rapid (până la 15W) atunci când este nevoie. Funcția de încărcare rapidă va ridica nivelul acumulatorului până la 50% în doar 20 de minute.

Motorola a prezentat şi un dispozitiv Moto Style Shell, pentru încărcare wireless. Accesoriul este disponibil în mai multe variante de design, pentru ca telefonul să se asorteze mereu stilului și dorințelor utilizatorilor.

Moto Z2 Play și noile accesorii Moto Mods sunt disponibile în România începând cu data de 13 septembrie 2017, într-o campanie de pre-ordering, desfășurată împreună cu eMag, în care fiecare comandă de Moto Z2 Play va beneficia în mod gratuit și de o cameră Moto 360.

Smartphone-ul Moto Z2 Play va fi disponibil la prețul recomandat de 2399 lei, iar modul Moto 360 va fi disponibil la prețul recomandat de 999 lei.