Inspired by nature: Samsung prezinta povestea din spatele designului Galaxy S III (VIDEO)

Data: 24/08/2012 | Autor: .

In plin proces cu Apple, sud-coreenii de la Samsung au lansat un videoclip in care explica in detaliu cum a fost dezvltat designul noului lor smartphone fanion, Galaxy S III.

Echipa de design a Samsung nu a fost mereu atat de vizibila ca cea a Apple, insa procesul dintre cele doua companii a pus o presiune suplimentara pe producatorul sud-coreean de a demonstra originalitatea si inovatia din spatele gadget-urilor sale.

Videoclipul prezinta interviuri cu mai multi designeri Samsung, inclusiv una dintre angajatele care a depus marturie in procesul cu apple.

Filmul pune accent pe influenta naturii in dezvoltarea device-ului, vicepresedintele pentru design mobil al companiei explicand ca Samsung si-a dorit „o conexiune emotionala mai puternica cu utilizatorii”, dupa cum scrie The Verge.

Chiar daca nu intra in prea multe detalii despre procesul de productie, videoclipul ofera, insa,  unele informatii interesante. Spre exemplu, sunetul picaturii de apa produs de S III intr-o serie de situatii este, in realitate, creat folosind suc de portocale.

Videoclipul integral, mai jos: