Iron Man, în realitate. Zborul incredibil al lui Jetman

Data: 13/11/2018 | Autor: .

Iron Man, în realitate. Zborul incredibil al lui JetmanCelebrul temerar elvețian Yves Rossy, cunoscut sub numele de Jetman pentru costumul său de zbor cu adevărat ieșit din comun, face furori în aceste zile pe youtube cu un clip video în care promovează documentarul despre viața sa, intitulat Loft: The Jetman Story, relatează GadgetReport.ro

În clipul video de mai jos, devenit viral pe internet, vedeți zborul lui Yves Rossy și al partenerilor săi, Fred Fugen și Vince Reffet, deasupra fiordurilor din Norvegia.

Realizat în colaborare cu XDubai, materialul demonstrează performanțele incredibile pe care le oferă aparatul de zbor și, bineînțeles, surprinde senzațiile ieșite din comun oferite de ,,croaziera’’ deasupra fiordurilor.

Fost pilot militar si actual angajat al companiei aviatice Swiss, Yves Rossy, in varsta de 48 de ani, a devenit in 2004 primul om care a zburat cu un astfel de aparat, inventat de el însuși.

Jet-pack-urile purtate de elvețian și de partenerii săi sunt formate dintr-o aripa si patru mici motoare cu reactie Breitling, alimentate cu kerosen, care asigura o viteza maxima de 230 de kilometri pe oră.

Documentarul Loft: The Jetman Story este în producție și urmează să fie lansat în curând, potrivit informațiilor de pe site-ul oficial.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.