Krüger&Matz MOVE 5. Smartphone dual SIM la 379 de lei

Data: 1/02/2016 | Autor: .
Krüger&Matz MOVE 5

Krüger&Matz MOVE 5

Krüger&Matz MOVE 5. Acesta este numele unuia dintre cele mai ieftine smartphone-uri lansate în acest an pe piaţa românească. Modelul vine cu un ecran de 5 inchi, este dual SIM şi costă numai 379 de lei.

Smartphone-ul de la Krüger&Matz are un ecran IPS cu rezolutie 720×1280 px și este acoperit cu sticlă Dragontrail, care garantează o rezistență sporită.

Mai mult, utilizatorii vor aprecia funcția Smart Gestures, cu ajutorul căreia pot citi cu ușurință mesajele, își pot verifica mailul sau pot face fotografii. Tot ce trebuie să facă este să deseneze litera atribuită aplicației respective pe ecranul închis al telefonului.

Krüger&Matz MOVE 5 are un procesor echipat cu quad-core Spreadtrum SC7731G, tactat la 1,3 GHz, cu 1 GB memorie RAM. În plus, noul telefon are o memorie internă de 8 GB care poate fi extinsă prin intermediul unui card micro SD.

Smartphone-ul polonez rulează sistemul de operare Android 5.1 Lollipop.

Noul Krüger&Matz MOVE 5 este disponibil în două variante cromatice, alb și negru, și are display de 5 inci și baterie cu capacitate de 2000 mAh care asigură o autonomie sporită.

Krüger&Matz MOVE 5 gadgetreport.ro