Lenovo VIBE S1 Lite. Telefonul de selfie, cu blitz, lansat la CES 2016

Data: 5/01/2016 | Autor: .

VIBE S1 Lite_FrontBackLenovo a anunțat, la Consumer Electronics Show (CES 2016) organizat în Las Vegas, lansarea noului smartphone Lenovo VIBE S1 Lite, un gadget care insistă pe funcţiile de fotografie, în special de selfie.

Telefonul vine cu un ecran Full HD wide-view de 5.0 inci, îmbrăcat într-un cadru metalic și o carcasă neagră ergonomică ce îl face extrem de confortabil și atrăgător.

Telefonul 4G are un procesor de 64 biți MTK 6753 octa-core, tactat la 1.3 GHz. Cu o memorie internă de 16GB și spațiu de stocare suplimentar de până la 32 GB prin intermediul portului microSD, aveți la dispoziție spațiu suficient pentru muzică, filme, jocuri și imagini.

VIBE S1 Lite_SideLenovo VIBE S1 Lite are un telefon cu o cameră frontală de 8MP cu obiectiv format din 5 elemente, pentru a evita distorsionarea, un senzor de imagine Sony și un flash incorporat special pentru selfie, pentru a spori cantitatea de lumină captată.

Mai mult, Lenovo VIBE S1 Lite are o funcţie de panoramă pentru selfie-uri care vă permite să încadrați mai mulţi oameni în fotografie, iar software-ul de retușare se asigură că toată lumea este pregătită să își partajeze imaginea pe rețelele de socializare.

Pe spate, Lenovo VIBE S1 Lite are o cameră de 13 MP PDAF și flash dual LED CCT.

Smartphone-ul Lenovo VIBE S1 are o baterie durabilă de 2700mAh, fiind capabilă să redea filme sau videoclipuri timp de câteva ore.

Smartphone-ul va fi disponibil în culorile alb mat și albastru mat, la preţul de 199 de dolari.