Mai multe telefoane Motorola primesc update la Android 11

Începând din această lună, utilizatorii Motorola vor primi update-ul la Android 11. În perioada ianuarie – martie, mai multe telefoane  primesc actualizări majore ale sistemului de operare cu modalități simplificate de gestionare a conversațiilor, setări de confidențialitate sporite și multe alte îmbunătățiri.

Utilizatorii din România beneficiază de actualizarea sistemului de operare Android™ până în luna martie:

Printre noutățile implementate pe telefoanele Motorola datorită update-ului la Android™ 11 se află și:

Gestionarea Conversațiilor

Prin Conversation și Chat Bubbles, procesul de conversație este simplificat. Se pot vedea, răspunde și controla conversațiile în mai multe aplicații de mesagerie, toate în același loc. Iar conversațiile cu persoanele selectate ca prioritare apar direct pe ecranul de blocare pentru acces rapid.

Studiul Motorola: 48% dintre români de până în 50 de ani intenționează să achiziționeze un telefon nou 5G

Control asupra dispozitivelor conectate într-un singur loc

Mai puține mișcări pentru un control complet asupra dispozitivelor conectate la telefon. Se poate seta temperatura sau lumina din casă, dar și multe altele, toate dintr-un singur loc. Urmărirea și gestionarea dispozitivelor conectate se vor face simplu, prin apăsarea lungă a butonului de alimentare.

Datele utilizatorului sub control

Decizia asupra felului în care sunt partajate datele utilizatorului se va face prin setarea permisiunii unice, alături de alte funcții noi. Acordarea permisiunii aplicațiilor care au nevoie de accesul la microfon, cameră sau locație se va putea face individual. Odată cu noul update, aplicațiile vor solicita permisiunea prin fiecare accesare.

Motorola lansează Razr 5G, un telefon spectaculos, cu un preț pe măsură