Microsoft lansează Surface Laptop Go și noul Surface Pro X

Data: 2/10/2020 | Autor: .

Microsoft a anunțat lansarea noilor laptopuri Surface Laptop Go și Surface Pro X, oferite într-o gamă variată de modele, culori și prețuri. Noile laptopuri vor fi disponibile pentru cumpărare începând cu 13 octombrie, cu prețuri care încep de la 549 de dolari.

Surface Laptop Go, la  549 USD

Microsoft Surface Laptop Go  dispune de un ecran tactil PixelSense de 12,4”, cu un trackpad de mare precizie și o tastatură spațioasă, cu o cursă de 1,3 mm a tastelor pentru o utilizare precisă și confortabilă.

 

Designul simplificat vine în trei finisaje metalice durabile și ușoare: Ice Blue, Sandstone și Platinum. Pentru o conectare rapidă și sigură, anumite modele de Surface Laptop Go au un buton de alimentare ce include un cititor de amprentă cu conectare One Touch prin Windows Hello.

Conectarea cu One Touch oferă, de asemenea, acces rapid și securizat la fișierele de pe OneDrive Personal Vault și multe altele. Surface Laptop Go este alimentat de procesorul Intel Core i5 de a 10-a generație cu până la 16 GB RAM și 256 GB stocare, iar fiecare configurație este optimizată pentru performanță și durata de viață a bateriei.

Cu o autonomie a bateriei de până la 13 ore, plus modalitatea de încărcare rapidă, acest laptop va ține pasul cu tine toată ziua.

Indiferent dacă înveți sau lucrezi, ai posibilitatea să folosești camera, difuzoarele și microfoanele acum mai mult ca niciodată. Surface Laptop Go are o cameră HD 720p încorporată și microfoane Studio, astfel încât colegii de birou sau colegii de clasă să te poată vedea și auzi clar. Difuzoarele Omnisonic și Dolby® Audio te înconjoară cu un sunet uimitor – fie că e vorba de un apel video, vizionarea unui film, muzică și multe altele. Pentru a te ajuta să te conectezi, există atât porturi USB A cât și USB C, o mufă audio și conectorul Surface.

Microsoft Surface Pro X, de la 1499.99 USD

Noua versiune Surface Pro X vine cu o nouă configurație care include procesorul de nouă generație și un nou finisaj Platinum, împreună cu noi experiențe pentru aplicații, care au ca rezultat o durată mai mare de viață a bateriei și performanțe sporite pe toate dispozitivele Surface Pro X.

De asemenea, au fost introduse trei culori noi pentru tastatura Signature: Platinum, Ice Blue și Poppy Red, toate cu același spațiu de stocare încorporat și metoda de încărcare fără fir pentru Surface Slim Pen.

Surface Pro X oferă Microsoft 365, Microsoft Edge, Netflix, Spotify și multe altele, în timp ce acceptă și alte mii de aplicații Windows existente cum ar fi Google Chrome, Firefox și Whatsapp.

Surface Pro X are acum o autonomie a bateriei de până la 15 ore.

,,Surface Pro X este cel mai subțire și cel mai conectat dispozitiv 2:1 pe care l-am creat până acum și suntem încântați să oferim aceste noi experiențe într-un moment în care conectivitatea nu a fost niciodată mai importantă. Accesul la o conexiune rapidă și fiabilă pentru a sprijini învățarea la distanță și lucrul pentru mai multe persoane dintr-o casă a devenit o provocare pentru mulți dintre noi. Cu o conectivitate ultra-rapidă mobilă Gigabit LTE, utilizatorii Surface Pro X au întotdeauna o conexiune directă la cerere – chiar dacă copiii lor sunt pe Xbox sau colegul lor de cameră este într-un apel video’’, afirmă Microsoft.

 

Accesorii noi pentru Surface și Microsoft

Microsoft are câteva accesorii noi pentru a vă echipa noile spații pentru lucru sau pentru școală.

  • Tastatura Compactă Microsoft Designer este o tastatură subțire, îngustă și elegantă, optimizată pentru productivitatea modernă, comutându-se perfect prin Bluetooth între 3 dispozitive, cu o autonomie a bateriei de 2 ani, având două opțiuni de culori și un preț de 69.99 USD.
  • Microsoft Number Pad este o tastatură numerică subțire, modernă și elegantă, cu Bluetooth wireless, care vă permite să profitați din plin de dispozitivele Surface sau PC-ul modern, la un preț de 24.99 USD.
  • Adaptorul de afișare Wireless Microsoft 4K oferă cel mai simplu mod de a proiecta fără fir de pe computerul Windows pe un ecran mai mare, suportând rezoluția 4K și având un preț de 69,99 USD.
  • Mouse-ul ergonomic Microsoft Bluetooth oferă un design ergonomic confortabil la performanțe wireless premium, cu un suport moale pentru degetul mare, un design ușor și durabil și două butoane personalizabile. Disponibil în mai multe culori și la prețul de 49.99 USD.
  • Microsoft Modern Mobile Mouse, acum disponibil în varianta Sandstone, este ușor și portabil, pentru a se completa perfect cu laptopul Surface Go.

Noile configurații Surface Laptop Go și noile configurații Surface Pro X sunt disponibile pentru precomandă de astăzi în anumite piețe din Microsoft Store de pe microsoft.com și alți distribuitori mari și vor fi disponibile pentru cumpărare începând cu 13 octombrie.

Unboxing Microsoft Surface Pro 7. Tabletă și laptop în același timp, cu Windows 10