Misterele OZN. Avem deja tehnologia extraterestra?

Data: 24/09/2018 | Autor: .

Misterele OZN. Avem deja tehnologia extraterestra?

Adepţii teoriilor OZN afirmă că oamenii au deja acces la tehnologia extraterestră şi că misiunile spaţiale, alături de apariţia calculatoarelor, internetului, telefoanelor mobile şi altor tehnologii din prezent sunt legate de capturarea unor OZN-uri prăbuşite pe Pământ, relatează GadgetReport.ro

ozn roswell gadgetreport.roPoate cel mai cunoscut incident este cel de la Roswell, din New Mexico, din 1947, cand se spune că un OZN s-ar fi prăbuşit în deşert şi ar fi fost capturat de armata americană, iar de atunci este studiat în baza militară Area 51.

În ultimii ani au apărut zeci, dacă nu sute de reportaje care prezintă dovezi indirecte privind capturarea unor OZN-uri.

Ce inseamnă însă tehnologia extraterestra? Cum ar putea arăta interiorul unui OZN?

Cât de evoluaţi sunt extratereştrii faţă de noi? Cum am putea descifra şi folosi cunoştinţele lor despre tehnologie şi lumea care ne înconjoară?

Întrebări la care încearcă să raspundă realizatorii unui excelent documentar TV difuzat in America si care a fost ridicat pe Youtube.

Nikola Tesla, în contact cu extratereștrii?

Nikola Tesla, considerat drept cel mai mare inventator al lumii, ar fi intrat in contact cu extraterestrii, iar inventiile sale ar fi fost rodul acestor intalniri. Cel putin asta afirma Philip J. Corso, ofiţer de informaţii, membru al Consiliului Securităţii Naţionale al SUA şi şef al Direcţiei de Tehnologii Străine a Armatei Terestre SUA.

Într-o carte publicata in 1997, intitulată The Day After Roswell, Corso afirma că dintre cele peste 1000 de invenţii extraordinare ale acestui savant genial, doar 129 au fost patentate.

Invenţiile lui Tesla au stat la baza realizării radarului, ciclotronului, televizorului, reţelelor mondiale de radio şi tv, internetului, telefoanelor mobile celulare. Multe altele sunt disponibile, insa ar fi folosite in secret, de la „bobinele Tesla“ care realizează prin rezonanţă eterică o amplificare uriaşă a tensiunii electrice, maşini bazate pe energia liberă (free energy), transferul de energie fără cablu, antigravitaţia sau controlul vremii prin utilizarea dirijată a undelor staţionare.

Nikola Tesla a mărturisit că a ajuns să intre în contact cu o civilizaţie extraterestră folosind în experimentele sale de transmisie/recepţie echipamente inventate de el însuşi pentru comunicaţiile la mare distanţă.

În cartea sa, Philip Corso  afirmă că microcipurile, semiconductorii, fibrele optice, laserul, multe aliaje noi de metale sunt, de fapt, toate, tehnologii refăcute prin inginerie inversă şi care au aparţinut OZN-urilor doborâte de către guvernul american. De altfel, uriaşul salt tehnologic care s-a produs în ultimii 60 de ani ar putea fi foarte greu de explicat prin „progresul spontan al omenirii“.