Moda intră în era SF! Cum probezi hainele cu oglinda inteligentă

Data: 21/08/2015 | Autor: .

Memomi

Reţeaua americană de shopping Three Neiman Marcus a introdus în magazinele sale din San Francisco, Walnut Creek si Dallas o serie de oglinzi inteligente care permit clienţilor să probeze hainele pe care vor să le cumpere în mediul virtual.

Oglinda, ce poartă numele de MemoryMirror, a fost dezvoltată de compania Memomi.

În momentul în care stai în faţa ei, cele trei camere video Intel RealSense cu care este dotată preiau imaginea ta şi ţi-o transferă instantaneu în mediul virtual.

Din acel moment, vei putea să selectezi şi să probezi în timp real tot felul de haine, doar printr-o simplă comandă digitală.

Software-ul îţi detectează automat mărimea ideală şi îţi sugerează inclusiv modificările pe care trebuie să le aduci hainelor, dacă e nevoie, bineînţeles.

Demonstraţiile video din faţa camerelor le poţi salva şi, în momentul în care te-ai hotărât să cumperi produsele, vei avea toate datele necesare.

Memomi lucrează în prezent la dezvoltarea unei noi generaţii, care va permite proiectarea imaginii pe un panou de sticlă.

Astfel că, în viitor, dacă veţi trece, de exemplu, prin faţa unui magazin, veţi putea să vedeţi instant în vitrină dacă hainele expuse vă avantajează sau nu.