Monolitul de metal din Utah a dispărut într-un mod la fel de misterios

Data: 30/11/2020 | Autor: .

Monolitul de metal, apărut în deșertul Utah zilele trecute, a dispărut în același mod în care a apărut: învăluit în mister. 

Oficialii din cadrul Departamentului de Siguranță Publică din Utah și din Divizia de Resurse a Faunei Sălbatice din Utah au descoperit structura argintie, cu trei fețe, pe 18 noiembrie, în timp ce survolau cu elicopterul zona respectivă, în scopul numărării ovinelor.

Potrivit vizitatorilor care au fost sâmbătă în zonă, monolitul de metal a dispărut.

La fața locului a mai rămas o rocă și o bucată de metal triunghiulară. Nu există urme de mașini, nu există niciun fel de dovezi fizice privind modul în care a fost mutat monolitul.

În absența unor explicații, pe Twitter au început să circule diverse teorii. Una dintre ele vehiculează ideea că monolitul a fost opera unui artist din California care a murit în 2011.

Fără indicii în acest caz, autoritățile locale – în special biroul șerifului din San Juan, Utah – au refuzat să investigheze. Mai mult, au ironizat problema pe Facebook.

Monolitul misterios lipsește, iar oamenii au teorii

Construcție ciudată pe un deal de lângă Piatra Neamț

Portalul Stiripiatraneamt.ro afirmă că o construcție ciudată a apărut pe un deal de lângă Piatra Neamț, la Cetatea Bâtca Doamnei. Structura de metal are aproximativ 4 metri, secțiune triunghiulară și are o față orientată spre Muntele Ceahlău.

Obiectul de la Piatra Neamț seamănă izbitor cu monolitul descoperit în America.

Este o farsă sau o situație reală? Voi ce credeți.