Motorola edge+ și Motorola edge, noile telefoane flagship Motorola

Data: 23/04/2020 | Autor: .

Motorola edge+ și Motorola edge, noile telefoane flagship Motorola

Motorola a lansat noile smartphone-uri motorola edge și edge+, ambele cu conectivitate 5G.  Telefoanele rulează Android 10, au camere performante și baterii de 4500 respectiv 5000 mAh. Ambele vor ajunge în magazine începând din luna mai. Edge+ va costa 1000 de euro, iar Edge 600 euro, relatează GadgetReport.ro

Motorola edge vine cu un display Endless Edge de 6,7”, un procesor Qualcomm® Snapdragon™ 765, 6 GB de RAM, o baterie de 4500 mAh și un sistem triplu de camere foto, care prezintă un obiectiv principal de 64MP, un obiectiv ultra-wide de 16MP cu Macro Vision și un obiectiv telephoto de 8 MP. La prețul de 600 de euro, specificațiile tehnice sunt foarte bune.

Motorola edge+ , noul flagship al Motorola, dispune de un display Endless Edge de 6,7 inchi care se întinde pe ambele margini ale dispozitivului, ajungând la o curbură de aproape 90 de grade. Raportul de aspect cinematic 21:9 reprezintă aspectul implicit pentru filme și programe TV.

Ecranul curbat și lățimea îngustă a noului motorola edge+ oferă proporțiile optime pentru utilizare și navigare cu o singură mână, iar Edge Touch, din cadrul noului pachet My UX de caracteristici software, permite personalizarea noilor moduri de interacțiune cu dispozitivul. În plus, marginile display-ului sunt utile atunci când telefonul nu este ținut în mână, arătând statusul de încărcare a bateriei, apelurile primite, alarmele și alte notificări. În noul Moto Game time, gamerii pot să întoarcă telefonul în poziție landscape și să transforme telefonul într-o consolă, prin utilizarea a două butoane suplimentare, personalizabile, în partea de sus a ecranului.

Display-ul este capabil să arate un miliard de nuanțe și să ofere o calitate dinamică a imaginii datorită formatului HDR10+. Cu o rată de refresh a ecranului de 90Hz, display-ul reacționează instant.

Motorola edge+ este propulsat de platforma Qualcomm® Snapdragon™ 865 și 12 GB de memorie Micron DDR5.

Antena 5G reglează conexiunea la frecvențe mmWave și sub-6GHz pentru compatibilitate la nivel global și în viitor la viteze de peste 4 Gbps.

În plus, conexiunea la Wi-Fi 6, noul standard pentru Wi-Fi, oferă o viteză de internet uluitoare, în timp ce consumă mai puțină baterie.

motorola edge+ are cele mai răsunătoare și mai puternice boxe stereo întâlnite vreodată la un smartphone, plus reglaje precise pentru o calitate a sunetului profesională și o sonorizare clară și completă.

Tehnologia de tuning audio vine de la Waves, care a primit premiul Technical GRAMMY®, astfel încât muzica, videoclipurile și apelurile să se audă acum mai bine și mai clar ca niciodată. Conceput în studiourile de înregistrare și utilizat de ingineri de sunet, producători de muzică, film & TV, Waves oferă o calitate a sunetului profesională pe boxele smartphone-urilor, într-un mod unic.

Sistemul de camere de pe motorola edge+ se apropie cel mai mult de calitatea foto și video profesională specifică DSLR-urilor.

Camera frontală cu senzori de 108MP are cea mai mare rezoluție inclusă vreodată într-un smartphone și, fizic, este de aproape trei ori mai mare decât senzorii de 12MP utilizați pe smartphone-urile emblematice de până acum.

Cu tehnologia Quad Pixel, acest senzor este de 4 ori mai sensibil la lumină pentru a putea surprinde fotografii incredibil de clare, în toate condițiile de luminozitate. Sistemul triplu, versatil, de camere foto oferă un obiectiv pentru fiecare cadru. Se pot surprinde mai multe detalii  cu zoom-ul optic cu rezoluție înaltă pe obiectivul telephoto de 8MP, cadre mai largi cu obiectivul cu unghi ultra-wide de 16MP sau fiecare detaliu al subiectului cu ajutorul Macro Vision.

Creatorii de conținut vor aprecia capabilitățile video de pe motorola edge+, care ajută înregistrarea 6K pentru videoclipuri incredibile la rezoluție mare.

Stabilizarea video cea mai avansată la nivelul industriei compensează blur-ul de mișcare, schimbarea focalizării și liniile orizontale strâmbe și combină OIS (Optical Image Stabilization) și EIS (Electronic Image Stabilization) pentru calitate video mai bună în condiții de lumină redusă. Cu ajutorul noii caracteristici video snapshot se pot face fotografii la rezoluție înaltă de 20 MP în timpul filmării. Sistemul de camere are caracteristici software intuitive, precum modul video portrait, care conferă un efect de blur în clipurile video pentru a centra atenția asupra subiectului. În plus, OIS dual de pe camera principală și telephoto compensează mișcările nedorite ale camerei, astfel încât claritatea și detaliile sunt prezente indiferent de condiții.

Telefonul a fost echipat cu o baterie de 5000 mAh. Este cea mai mare baterie de pe un telefon 5G de pe piață și asigură două zile de utilizare.

Pentru mai mult confort, motorola edge+ include încărcare TurboPowerTM cu și fără cablu și, în plus, permite transferul de energie de la alte dispozitive datorită funcției wireless power sharing.

Telefonul beneficiază de Android™ 10, alături de suita My UX, care le permite utilizatorilor să își personalizeze experiența pentru a fi și mai intuitivă și personală, conform dorințelor lor.

My UX include tot felul de aplicații, de la aprinderea lanternei cu un simplu gest, până la pornirea camerei cu o singură mișcare a mâinii. Iar cu motorola edge+, pe lângă noile interacțiuni pe display, My UX le permite utilizatorilor să ducă muzica, videourile și jocurile la următorul nivel, prin setări personalizate și comenzi avansate. Utilizatorii își pot crea chiar propriile teme pentru dispozitiv, alegând din gama unică de fonturi, culori, forme și animații pentru senzorul de amprentă, astfel încât telefonul lor să fie unic. Cu My UX, utilizatorii sunt cu adevărat stăpâni pe propria lor experiență de utilizare.

motorola edge și motorola edge+ vor fi disponibile în Europa din luna mai la prețuri care pornesc de la 599 euro respectiv 999 euro.