Motorola One Action: Telefonul cu prima cameră ultra-wide action de pe piață

Data: 16/08/2019 | Autor: .

Motorola One Action: Telefonul cu prima cameră ultra-wide action de pe piațăMotorola a lansat noul smartphone Motorola One Action, pe care îl promovează drept primul telefon cu cameră ultra-wide action de pe piață. Motorolaone action permite filmarea videoclipurilor în format landscape din poziție verticală. În plus, datorită sistemului cu trei camere, în timpul înregistrării videoclipurilor se pot face fotografii, iar cu ajutorul inteligenței artificiale (AI), utilizatorul poate vedea cum se desfășoară acțiunea pe display-ul 21:9 CinemaVision, relatează GadgetReport.ro

Cu display-ul 6.3” CinemaVision (21:9) Full HD+, videoclipurile și filmele prind viață pe un display cinematografic ultra-wide care se întinde de la o margine la alta.

În plus, raportul de aspect de 21:9 al lui motorola one action încadrează mai mult din ceea ce este important pentru utilizator și îi ușurează modul de derulare a informațiilor și de utilizare a dispozitivului, putând să utilizeze telefonul cu o singură mână, în mod confortabil.

Motorola One Action include o cameră video ultra-wide action de 117º, care permite persoanelor active să înregistreze videoclipuri care cuprind de patru ori mai mult în cadru.

Datorită unei combinații unice de inovații hardware și software, Motorola a făcut posibilă filmarea de videoclipuri ultra-wide în poziție verticală. Iar în redarea videoclipurilor în poziție orizontală, se pot retrăi toate amintirile dinamice, pline de acțiune, în ecranul full. Stabilizarea video îmbunătățită ușurează modul de filmare, ceea ce înseamnă că videoclipurile tremurate sunt de domeniul trecutului. Tehnologia Quad Pixel de 2.0µm oferă de patru ori mai multă sensibilitate la lumină pentru videoclipuri mai clare și mai bune în orice situație.

Camera foto de 12MP include focalizare automata cu detecție de fază (PDAF) pentru a putea focaliza subiectul într-o mișcare. Pixelii de 1.25µm și apertura f/1.8 captează mai multă lumină pentru fotografii mai clare. În plus, camera de profunzime de 5 MP simplifică adăugarea unui efect natural de blur fotografiilor și permite revenirea și ajustarea intensității sau a zonei de focalizare după fotografiere pentru un portret perfect. Cu caracteristicile moto AI incluse, precum optimizarea fotografiilor, compoziție smart și captură automată la detectarea zâmbetului4, fotografiile par făcute de un profesionist.

Motorola One Action este prevăzut cu caracteristici foto avansate datorită capabilităților profunde de învățare ale procesorului octa-core. Cu capacitate de stocare de 128 GB pe telefon și posibilitatea de adăugare de 512 GB cu un card microSD, spațiul de stocare este suficient pentru păstrarea tuturor amintirilor și experiențelor.

Motorola One Action oferă performanță ultra receptivă prin utilizarea Universal Flash Storage (UFS). UFS oferă performanță foarte rapidă și capabilitate multifuncțională perfectă într-un singur dispozitiv puternic.

Telefonul oferă o autonomie de 11 ore de filme, 47 de ore de muzică sau șase zile și jumătate în stand-by, grație bateriei de 3500 mAh.

Motora One Action rulează sistemul de operare Android One, actualizat în fiecare lună timp de 3 ani.

În plus, motorola one action include experiențele proprietare moto. Printr-o singură răsucire de mână se deschide camera, scuturarea telefonul de două ori pornește lanterna, iar prin navigarea cu noua funcționalitate reproiectată, One Button Nav, display-ul moto permite previzualizarea rapidă a notificărilor și actualizărilor fără a debloca telefonul.

Motorola One Action va fi disponibil în România în magazinele partenere, la prețul recomandat de 1.199 lei.