Netflix dă lovitura celor care impart contul cu alte persoane

Data: 17/03/2022 | Autor: .

Netflix a anunțat oficial că va percepe un cost suplimentar acelor utilizatori care îşi împart contul cu alte persoane, rude sau prieteni, care locuiesc la altă adresă. Potrivit comunicatului de presă lansat miercuri, citat de EFE, primele țări în care se vor introduce aceste restricții sunt  Chile și Costa Rica.

Netflix va percepe un cost adiţional de aproximativ 3 dolari în Chile și de 2,10 dolari în Costa Rica. Utilizatorii care nu locuiesc la adresa declarată de abonați vor fi detectați foarte ușor.

În cazul în care platforma detectează că se încearcă accesarea contului dintr-un loc în afara adresei respective, utilizatorul va trebui să introducă un cod de verificare pentru a valida parola.

Vrei să vezi un serial bun pe Netflix? Îți propunem o serie plină de suspans

Prin această măsură, Netflix încearcă să frâneze conturile acelor persoane care nu plătesc abonament şi care locuiesc la alt domiciliu decât cel la care figurează titularul care plăteşte factura.

Netflix precizează că clienții vor putea împărtăşi în continuare informaţii, lista titlurilor salvate sau recomandări de pe contul lor, în schimbul unei subscripţii adiţionale.

Nu este exclus ca noua politică de vânzări să fie extinsă la nivel international.

Bridgerton și Riverdale revin pe Netflix. Filmele și serialele din luna martie 2022

Netflix, acuzat că a ciopârțit brutal celebrul serial Seinfeld