YouTube a început să ruleze filme și seriale TV

Data: 31/03/2022 | Autor: .

YouTube a început să ruleze filme și seriale TV

YouTube a început să ruleze filme și seriale TV, inclusiv episoade din Hell’s Kitchen, Unsolved Mysteries și Relic Hunter, filme precum Legally Blonde, Gone in Sixy Seconds, Picture This, dar și diferite serii de filme complete, cum ar fi Scary Movie.

Decizia este considerată de specialiști drept un atac direct la supremația serviciilor Netflix, Prime Video, Hulu, Disney Plus. Într-o primă fază, utilizatorii le pot viziona în mod gratuit, dar susținute de reclame.

În momentul de față, această caracteristică este disponibilă gratuit pe teritoriul Statelor Unite, chiar dacă persoanele care vor să vizioneze conținutul trebuie să urmărească și reclame periodice. Este de așteptat ca, în perioada care urmează, YouTube să-și extindă conținutul video și în Europa, dar nu numai.

YouTube Premium. Cum scapi de reclamele enervante!

Ce aduce în plus noua caracteristică YouTube?

YouTube pune la dispoziția utilizatorilor, de ceva timp, emisiuni TV și filme, dar acum utilizatorii vor avea opțiuni mult mai diverse, putând accesa o gamă largă de conținut, în orice moment și în mod gratuit.

Chiar dacă este vorba și despre reclame, cu siguranță acestea vor fi mult mai puține decât cele care se redau, regulat, pe posturile de televiziune tradițională, ceea ce deja susține creșterea în popularitate a acesteia.

Cum descarci clipurile de pe Youtube

Potrivit YouTube, milioane de utilizatori urmăresc deja conținutul de pe YouTube folosindu-se de televizoarele pe care le au acasă. Nielsen Company confirmă că peste 135 de milioane de persoane au vizionat videoclipuri de pe platformă nu de pe un dispozitiv mobil, ci folosindu-se de un smart TV.

Posibilitatea de a viziona seriale TV, emisiuni populare și filme dintre cele mai iubite se va dovedi o opțiune populară, la îndemâna oricui dorește să aibă acces la conținut video în mod gratuit, fără a plăti un abonament lunar.

Noua caracteristică YouTube, la fel ca și noile caracteristici de vizionare de pe alte platforme de streaming le vor oferi noi opțiuni brandurilor și diferitelor mărci comerciale pentru a ajunge la telespectatori, la un preț mult mai accesibil, dată fiind regularitatea de difuzare a reclamelor.

Primul videoclip de pe YouTube care a ajuns la 10 miliarde de vizualizări