Noi imagini cu sistemul de operare Android 4.4 KitKat (VIDEO)

Data: 16/10/2013 | Autor: .

android-kit-kat-455x304GSM Arena a dat publicitatii cateva noi capturi foto cu noua generatie a sistemului de operare Android 4.4 KitKat, ce urmeaza sa fie lansat cel mai probabil in decembrie.

Din imaginile captate de pe un Asus Nexus 7, rezulta o interfata redesenata, ce include un nou meniu de setari si prezenta Quickoffice.

Asa cum a anuntat si Google in trecut, KitKat se vrea a fi un sistem de operare care sa multumeasca pe toata lumea si sa-i atraga si pe cei loiali iOS.kitkat4

Google va schimba putin culorile si va adauga o scurtatura pe ecranul de stand-by pentru camera foto, desi exista deja posibilitatea de a trage ecranul din dreapta si de a accesa camera. Se prea poate ca multi utilizatori nu gaseau intuitiva aceasta actiune, astfel ca butonul de lansare a camerei, similar celui din iOS, va fi mai la indemana.

kitkat1Mai mult, compania va miza mai mult pe NFC si de ce este capabila aceasta conexiune. Daca intr-un screenshot din urma cu peste o saptamana aparea in Setari campul Payments, acum apare sub numele de Tap&pay.

Mai e si o mica redesenare a butonului de deblocare, nimic major aici, si au fost schimbate comenzile rapide de pe ecranul principal.

La baza ecranului, in prezent, sunt 5 scurtaturi: acces la aplicatii, si alte 4 aplicatii preferate de catre utilizator. In Android 4.4 KitKat vor ramane doar 3, dintre care doar doua vor fi aplicatii.kitkat2

Pentru Google Now, lansat pe Nexus 4 printr-un swype de la baza ecranului, va exista si posibilitatea de a lansa aplicatia printr-un swype din stanga. Producatorii au integrat Google Now prin tot felul de scurtaturi, cum ar fi o apasare prelungita pe butonul Home la HTC One.kitkat4

Primul telefon care va primi Android 4.4 KitKat este Nexus 5. Pe internet a aparut recent un clip video care prezinta telefonul ruland acest nou sistem de operare. Din imagini rezulta ca acesta poarta inca sigla Key Lime Pie, versiune care intre timp s-a transformat in Android 4.4 KitKat.

Peste 1 miliard de telefoane din intreaga lume au Android in acest moment.