Un nou trailer spectaculos pentru Beauty and the Beast

Data: 31/01/2017 | Autor: .

Un nou trailer spectaculos pentru Beauty and the Beast

Disney a lansat un nou trailer pentru noua adaptare cinematografică a basmului „Frumoasa şi Bestia” ( Beauty and the Beast). În numai câteva ore, peste un milion de oameni au urmărit imaginile din noua ecranizare cu Emma Watson (Mrs Potts) şi Dan Stevens ( Bestia) în rolurile principale, relatează GadgetReport.ro

În regia lui Bill Condon, filmul Beauty and the Beast ( Frumoasa şi Bestia) îi mai are în distribuţie şi pe Luke Evans (Gaston), Ian McKellen (Cogsworth) şi Ewan McGregor (Lumiere).

Basmul „Frumoasa şi bestia”,scris de Jeanne-Marie Leprince de Beaumont in 1756, a beneficiat de numeroase ecranizări de-a lungul timpului, de la pelicula din 1903 regizată de Jean Cocteau până la cea mai recentă ecranizare în variantă franceză, „La belle et la bête”, de Christophe Gans, care a deschis Festivalul de Film de la Berlin din 2014.

,Frumoasa și Bestia” este călătoria fantastică a lui Belle, o tânără femeie strălucitoare, frumoasă și independentă, care este luată prizonieră de o fiară, un prinţ hidos, în castelul său din sălbăticie. In ciuda temerilor, ea se împrietenește cu Bestia și învață să privească dincolo de imaginea hidoasă, să vadă adevăratul prinț din interior.
Prima ecranizare a filmului animat Beauty and the Beast, realizată acum 25 de ani, a înregistrat încasări de 145 milioane de dolari.

Povestea a fost o parte importanta a copilariei mele si aproape ca pare ireal faptul ca voi avea ocazia sa dansez pe melodia ‘Be Our Guest’ si sa cant piesa ‘Something There’. Ma bucur ca o fetita de sase ani si imi bate inima foarte tare. Este timpul sa incep niste lectii de canto. Abia astep sa vedeti filmul. Emma xx.” , declara, recent, Emma Watson.

Într-un alt trailer, o vedem pe Emma Watson interpretând una dintre melodiile de pe coloana sonoră a filmului.


Noua productie Frumoasa şi Bestia” ( Beauty and the Beast)  va avea premiera pe 17 martie 2017. Puteţi cumpăra în avans bilete pentru cea mai nouă producţie Disney, începând de marţi, 31 ianuarie.

Filmul „Frumoasa și Bestia” este distribuit de Forum Film România, fiind disponibil în format 3D (subtitrat şi dublat) şi IMAX 3D (subtitrat).