O noua reclama la Facebook Home (VIDEO)

Data: 8/04/2013 | Autor: .

Facebook-Home-Airplane-1

Facebook a lansat oficial un nou clip video de promovare a aplicatiei FACEBOOK HOME. Noul program, ce urmeaza sa poata fi descarcat gratuit din Google Play incepand cu 12 aprilie, permite integrarea platformei retelei de socializare in smartphone-urile dotate cu sistemul de operare Android.


Botezat „Airplane”, clipul publicitar pune accent pe optiunile noii interfate Facebook. Reclama este inclusa in prima campanie publicitara lansata de Facebook in SUA.

Incepand din 12 aprilie, noua aplicatie va putea fi instalata pe orice smartphone, dar va fi integrata din fabrica in smartphone-uri marca HTC First, HTC One, Samsung Galaxy Note II, Samsung Galaxy SIII si S4, relateaza New York Times, citat de Mediafax.

Trebuie precizat ca nu orice telefon este compatibil cu Facebook Home. Numai utilizatorii de HTC One X, HTC One, Samsung Galaxy S3, Samsung Galaxy S4 si Samsung Galaxy Note 2 vor putea sa-si instaleze suita de aplicatii sociale.

De asemnea, Facebook Home este compatibil cu versiunile de Android 4.0 Ice Cream Sandwich si Jelly Bean 4.1 si 4.2.

Pentru a folosi aplicatia Facebook Home, utilizatorii vor trebui sa aiba instalat Facebook si Facebook Messenger. De asemenea, utlizatorii vor trebui sa fie de acord cu „Facebook Intent“, un mecanism care asigura functionarea Facebook Home cu Android. Dupa toti pasii acestia au fost urmati, utilizatorii vor avea acces la Cover Feed, Chat Heads si notificarile de pe ecranul principal.
.