Nouă teme premium pentru Samsung, disponibile gratuit

Data: 23/02/2017 | Autor: .

Nouă teme premium pentru Galaxy, disponibile gratuit

Daca te-ai săturat de tema pe care o foloseşti pe telefonul tău Samsung, ai la dispoziţie o secţiune specială „Themes”, de unde poţi să descarci tot felul de variante, pe măsura gusturilor tale. Vă prezentăm astăzi câteva dintre temele designerului Hiten Soni, care sunt disponibile gratuit pentru o perioadă scurtă de timp.

Hiten Soni este unul dintre cei mai cunoscuţi designeri de teme pentru telefoanele mobile. Produsele lui se vând excelent pe platforma Samsung, fiind clasate în gama premium.

Designerul îţi permite, în aceste zile, să descărci gratuit câteva dintre cele mai populare teme, precum [Soni] Blak UI, [Soni] Bora UI, [Soni] Cherry si [Soni] Rise UI.

Pentru a le descărca, apasă într-o zonă liberă a ecranului, apoi pe butonul Themes (Teme) iar apoi pe butonul More Themes (Mai multe teme). Intră în MORE (Mai multe) şi dă Search (Caută) cu una dintre teme, de exemplu Bora UI.

Ulterior, mai jos, vei vedea şi celelalte teme puse la dispoziţie gratuit de designer.

Nu îţi rămâne decât să instalezi tema şi să îi oferi, astfel, telefonului un nou look, pe măsura gusturilor tale.

Ar fi bine să faci această operaţiune de pe conexiune Wi-Fi, ca să nu îţi consumi datele mobile.

În plus, cu cât alegi o temă cu nuanţă mai închisă, cu atât ecranul va consuma mai puţină energie. Iar dacă renunţi şi la wallpaper-urile live, vei vedea că bateria telefonului o să ţină mai mult.