Orange lansează primele oferte pentru Galaxy S7 şi S7 Edge

Data: 21/02/2016 | Autor: .

oferta-orange-Galaxy-S7

Orange România a lansat duminică seară, la câteva minute după lansarea oficială a noilor telefoane Galaxy S7 şi S7 Edge, o ofertă specială care permite clienţilor să îşi cumpere telefoanele în rate, cu o reducere de preţ de 50 de euro!

Prin lansarea ofertei specială, Orange a devoalat, practic, şi preţurile telefoanelor. Galaxy S7, cu 32 GB, costă 677 euro la liber, fără abonament, iar S7 Edge 799 euro.

Pentru cei care fac upgrade sau cumpără telefonul cu abonament, preţurile pleacă de la 338 euro (Galaxy S7) şi 428 euro (S7 Edge), pentru abonamentul Orange Me 42, care costă 42 de euro şi oferă 5,5 GB de internet şi convorbiri şi sms-uri nelimitate.

“Cu Early Upgrade nu trebuie sa mai astepti pana la terminarea contractului existent pentru a te bucura de noul telefon si, in plus, primesti o reducere suplimentara de 50 euro. Iar daca inregistrezi precomanda pana pe 5 martie, smartphone-ul poate fi al tau cu trei zile inaintea tuturor. Mai mult, primesti extra dispozitivul de realitate virtuala Gear VR si o baterie externa Power up pentru a testa pe deplin noile functii ale Samsung Galaxy S7 sau S7 edge, fara intrerupere”, se precizează în comunicatul Orange.

Detalii aflaţi de pe site-ul oficial Orange.