Orange vinde în rate Phone 8, iPhone 8 Plus și Apple Watch Series 3

Data: 20/09/2017 | Autor: .

Orange vinde în rate Phone 8, iPhone 8 Plus și Apple Watch Series 3Noile modele de smartphone-uri iPhone 8, precum si Apple Watch Series 3 (GPS), vor fi disponibile în magazinele Orange începând cu data de 29 septembrie. În plus, iPhone X va fi disponibil pentru precomandă începând cu data de 27 octombrie.

Phone 8, iPhone 8 Plus și Apple Watch Series 3 pot fi precomandate începând cu 22 septembrie pe orange.ro şi din magazine, relatează GadgetReport.ro

iPhone 8 și iPhone 8 Plus vor fi disponibile pentru clienții Orange Romania prin programul Top Upgrade, conceput pentru cei care vor să folosească cel mai recent iPhone, fără a plăti în avans.

Cu Top Upgrade, clienții primesc cel mai nou model iPhone și plătesc doar o taxă fixă de chirie lunară și asigurarea telefonului.

Programul este disponibil în magazinele Orange și se adresează clienților care aleg un abonament de minim 11 euro, pentru o perioadă de 24 de luni.

Apple Watch Series 3 (GPS) va putea fi achiziționat și în rate, prin programul „Plată rate pe factură”, disponibil în magazinele Orange Shop.

În plus, abonații Orange care utilizează iPhone cu iOS11 vor putea urmări cu ușurință consumul de date înregistrat și resursele disponibile și de asemenea, pot activa extra-opțiuni Orange accesând direct secțiunea de Setări din meniul iPhone.

Mai mult, clienții Orange vor avea acces la Apel 4G și Apel Wi-Fi, servicii Orange care permit utilizatorilor să efectueze apeluri de înaltă calitate, folosind rețeaua 4G sau o rețea Wi-Fi.

Mai multe detalii despre Top Upgrade sunt disponibile pe www.orange.ro/servicii/top-upgrade.

Pentru detalii complete despre oferta comercială, iPhone 8 și iPhone 8 Plus, vizitați www.orange.ro/iphone.