Telekom anunţă trafic gratuit pe Facebook, Messenger şi WhatsApp

Data: 20/09/2017 | Autor: .

Telekom anunţă trafic gratuit pe Facebook, Messenger şi WhatsApp

Telekom Romania a lansat un nou pachete de oferte pentru abonaţi şi pentru utilizatorii Cartelei Telekom. Aceştia din urmă au acum trafic gratuit în aplicaţiile Facebook, Facebook Messenger şi WhatsApp, fără a consuma traficul de date inclus, la preţuri începând de la 5 euro credit, relatează GadgetReport.ro, care citează un comunicat de presă Telekom.

Telekom oferă 50 GB trafic de date pentru video streaming în aplicaţia mobilă Telekom TV pentru clienţii care deţin şi servicii fixe de la Telekom Romania sau abonamentele de servicii mobile, cu preţuri începând de la 5 euro / lună (TVA inclus). Aplicaţia oferă acces la canalele Telekom Sport, HBO şi Cinemax direct pe mobil.

Clienţii pot vedea, astfel, pe telefon, meciurile UEFA Champions League şi UEFA Europa League, transmise pe canalele Telekom Sport, precum şi de toate filmele, serialele și documentarele preferate, pe canalele HBO şi Cinemax, din pachetul Maxpak.

În plus, Cartela Telekom oferă clienţilor trafic consistent de date, cu bonusul GigaDay, de 30 GB / 30 de zile, la viteze 4G.

Cu serviciul Internet TV şi funcționalitățile avansate oferite de acesta, precum Pauză și Continuare, iubitorii sportului vor putea să oprească și să pornească meciurile şi competiţiile preferate şi să le reia oricând doresc.

Serviciul Internet TV este disponibil începând de la 5 euro / lună (TVA inclus), achiziționat într-un pachet promoțional împreună cu serviciul de Internet fix de la Telekom. În plus, în cadrul ofertei promoționale, clienții primesc primele două luni de abonament gratuite la pachetul de servicii.

Detalii complete despre noile oferte #Netliberare sunt disponibile pe telekom.ro.