Panasonic Lumix Tether for Streaming (Beta) integrează noul mod LIVE VIEW

Data: 9/06/2020 | Autor: .

Panasonic anunță lansarea aplicației ”Lumix Tether for Streaming (Beta)”. Versiunea beta a aplicației pentru sistemul de operare Windows este derivată din “LUMIX Tether (Ver.1.7)”, căreia i s-a adăugat o opțiune de afișare suplimentară pentru situațiile în care această aplicație este utilizată pentru streaming live. Această opțiune ușurează operarea în contextul actual de creștere a cerințelor de streaming ale utilizatorilor.

Deoarece aplicația “LUMIX Tether” a fost inițial concepută pentru fotografierea telecomandată, interfețele grafice pentru setarea zonei de focus cât și panourile de control sunt afișate pe PC concomitent cu imaginile captate, în cazul conexiunii prin USB. Aceste elemente grafice devin totuși un impediment în situația în care aplicația este utilizată pentru o transmisiune în direct.

Panasonic LUMIX DC-S1R. Cea mai bună cameră mirrorless full-frame


Ca răspuns la solicitările utilizatorilor pentru rezolvarea acestei probleme, modul LIVE VIEW a fost adăugat în aplicația “LUMIX Tether for Streaming (Beta)”. Acest mod permite afișarea exclusiv a imaginii captate, facilitând preluarea ei de către aplicațiile separate de streaming. Utilizatorii pot opta dacă să afișeze sau nu elementele grafice în timpul conexiunii prin USB conform scopului propus.

 

AplicațiaLUMIX Tether for Streaming (Beta)” este oferită ca o versiune preliminară, care este momentan în dezvoltare. Această versiune a aplicației nu oferă garanție de utilizare și nici asistență.

Panasonic HZ2000. Primul TV OLED din lume compatibil atât cu tehnologia Dolby Vision IQ

Modele compatibile: DC-GH5, DC-G9, DC-GH5S, DC-S1, DC-S1R, DC-S1H

Configurații necesare pentru operarea aplicației LUMIX Tether for Streaming (Beta)

Sistem de operare Windows 10 (32bit/64bit)
Procesor Intel CPU tactat la 1 GHz sau superior
Rezoluție monitor 1024 x 768 pixeli sau superioară
RAM minim 1GB (32bit), minim 2GB (64bit)
HDD Spațiu disponibil de minim 200 MB pentru instalare
Interfață USB 3.0/3.1

 

Aplicația ”LUMIX Tether for Streaming (Beta)” poate fi descărcată de pe acest LINK.