Revolut lansează o nouă versiune a aplicației

Data: 4/06/2020 | Autor: .

Revolut anunță lansarea unei noi versiuni a aplicației, cel mai recent pas în misiunea de a deveni o platformă financiară globală. Noua versiune 7.0 este mai intuitivă, cu o structură care împarte într-un mod simplu rezolvarea nevoilor financiare zilnice în două secțiuni: Acasă și Bunăstare.

Noua versiune a aplicației Revolut îi ajută și mai mult pe utilizatori să se încadreze în bugetul disponibil, având o pagină principală „Acasă” pentru conturile lor Revolut și conturile conectate prin open banking, cu acces facil la funcțiile de bugetare și analitice.

Utilizatorii Revolut Standard și Premium pot cumpăra acțiuni de pe piața americană

Noua secțiune „Bunăstare” aduce împreună tranzacționarea de acțiuni, criptomonede, bunuri și pușculițe digitale pentru a-i ajuta pe utilizatori să economisească, să investească și să își gestioneze banii cu ușurință, printr-o simplă apăsare de buton.

Clienții pot economisi fără efort în pușculițele lor digitale destinate economiilor, sau pot pune bani deoparte împreună cu alți utilizatori în pușculițele digitale de grup. Revolut a făcut investițiile mai accesibile, oferind utilizatorilor acces la trazacționarea de acțiuni la companii globale, criptomonede și bunuri, totul începând de la o investiție minimă de 1 dolar.

Revolut: Pe ce au cheltuit românii în timpul stării de urgență

În următoarele luni Revolut va lansa noi produse pe mai multe piețe, pentru a-i ajuta pe utilizatori să obțină mai mult cu banii lor. Acestea includ „Recompense”, o selecție de reduceri și cashback la comercianți importanți pentru a ajuta utilizatorii să economisească bani, precum și o experiență personalizată și produse care vor ajuta utilizatorii să își gestioneze mai bine abonamentele la diferite tipuri de servicii. Între timp, clienții își pot actualiza aplicația Revolut la cea mai nouă versiune pentru a explora noua experiență.

Samsung Money. Serviciul financiar care va concura cu Revolut