Patru aplicaţii care îţi sincronizează smartphone-ul cu Windows 10

Patru aplicaţii care îţi sincronizează smartphone-ul cu Windows 10Dacă vrei să îţi sincronizezi smartphone-ul Android cu laptopul sau desktopul cu Windows 10, îţi prezentăm patru aplicaţii care îţi oferă posibilitatea, printre altele, să trimiţi SMS-uri, să descarci rapid înregistrările video şi foto realizate cu telefonul, să controlezi, practic, cele două gadgeturi simultan.

AIRDROID

Daca va doriti o aplicatie simpla care sa va lege calculatorul de telefonul mobil, fara niciun fel de cablu, AirDroid este cea mai buna varianta gratuita.

Cu ajutorul aplicatiei, ajunsa la versiunea 3.0, puteti transfera fisiere intre PC, laptop, notebook si telefon sau tableta.

AirDroid va permite sa raspundeti la SMS-uri, puteti primi şi raspunde la email-uri, puteti primi notificarile de pe WhatsApp, Facebook, Twitter, etc, si puteti raspunde la ele.

Atât aplicaţia de mobil cât şi cea de PC/laptop sunt foarte simplu de instalat şi folosit.

Există şi o variantă cu plată, de 1,99 dolari pe lună sau 19,99 dolari pe an care îţi permite să transferi tot conţinutul din telefon.
Aplicaţia AirDroid o puteţi descărca de AICI.

 

VYSOR

Vysor este o altă aplicaţie care îţi permite să transferi fişiere şi să trimiţi mesaje cu ajutorul tastaturii de pe calculator. Faţă de AirDroid, aplicaţia oferă, în varianta Pro, serviciul Vysor Share, care permite să transferi datele şi către alţi utilizatori.

Varianta de bază Vysor este gratuită, însă cea Pro costă 2,50 dolari pe lună, 10 dolari pe an sau 40 dolari fără să mai ai nevoie de abonament.

Aplicaţia Vysor o puteţi descărca de AICI

TEXTTO

Spre deosebire de aplicaţiile AirDroid şi Vysor, Textto este specializată în trimiterea de mesaje prin intermediul calculatorului. Pentru a putea conecta aplicaţia, introduci datele din contul de Gmail şi aplicaţia se sincronizează instant.

Aplicaţia Textto este gratuită şi o poţi descărca de AICI.

PHOTOS COMPANION

Aplicaţia Photos Companion îţi permite să trimiţi fotografiile din telefon pe laptop sau desktop folosind aceeaşi reţea WI-FI. Aplicaţia se conectează super rapid, prin scanarea codului QR.

Versiunea pentru Android este gratuită şi o puteţi descărca de AICI. Cea pentru Windows 10 este inclusă în program.