Pebble Time Round, în oferta Orange

Data: 9/03/2016 | Autor: .

Pebble Time Round gadgetreport.ro

Pebble Time Round, unul dintre cele mai uşoare și subțiri smartwatch-uri de pe piaţă vine în exclusivitate în oferta Orange. Modelul este disponibil în trei culori, alb, negru și rosu și va fi vandut la preţul de 229 euro.

Cu o grosime de doar 7,5 mm și numai 28 g, Pebble Time Round are o baterie cu autonomie de până la două zile și încărcare foarte rapidă: în doar 15 minute are energie pentru încă o zi întreagă. Pebble Time Round dispune de aplicații și fețe personalizate și de posibilitatea de a alege din patru variante de limbă: engleză, spaniolă, franceză sau germană.

Prin funcția Pebble Heart, Pebble monitorizează automat activitatea zilnică și calitatea somnului, oferă statusul zilnic pe afișaj și dispune de grafice săptămânale de evoluție. Smartwatch-ul controlează muzica de la o „încheietură” distanță, are inclus un sistem discret de vibrații pentru alarme și notificări și afișează pe ecran, printr-un semnal luminos, evenimentele viitoare și trecute, mesajele text, notificările și apelurile primite.

Pebble funcționează atât cu sistemul de operare iOS 8 cât și cu Android 4.0, sau versiunile lor superioare.