Pebble Time. Smartwatch-ul inovativ care face furori pe internet (VIDEO)

Data: 26/02/2015 | Autor: .

pebble-time

Pebble Time este numele celui mai viral gadget de pe platforma Kickstarter. În numai 17 minute, ceasul inteligent a atras finanţări de peste jumătate de milion de dolari pentru a intra în producţia de serie. Smartwatch-ul vine cu un software inedit şi o autonomie de 7 zile, cu ecranul aprins non-stop!

Noul ceas inteligent construit de cei de la Pebble îşi propune să rescrie standardele în domeniu.

Pebble Time are un ecran LCD sau LED, capabil să stea aprins permanent şi care consumă numai 2 la sută din baterie în raport cu un smartwatch obişnuit.

Pebble Time este cu 20 la sută mai subţire faţă de primul ceas produs de companie, are o formă uşor curbată, o carcasă din policarbonat şi o curea din silicon.

Spre deosebire de primul Pebble, noul Pebble Time are un ecran e-paper color, protejat cu Gorilla Glass, microfon si un nou sistem de operare, destul de interesant, care afisează informaţiile într-un fel de time-line. Telefonul nu are, astfel, un meniu de aplicaţii, ca celelalte ceasuri inteligente.

Pebble Time, disponibil în variantele alb, negru sau roşu, poate fi rezervat, pentru moment, doar pe site-ul Kickstarter, la preţul de 159 de dolari. Când va ajunge în magazine, în luna mai, Pebble Time ar urma să coste 199 de dolari.