Pixel Watch, primul ceas al Google, gata de lansare

Data: 8/09/2022 | Autor: .

google pixel watch

Google pregătește lansarea, pe 6 octombrie, a primului său smartwatch, Pixel Watch. Gigantul tehnologic va organiza un eveniment de prezentare a noului său hardware, în cadrul căruia va fi prezentat primul smartwatch.

Cu ocazia evenimentului, Google va prezenta Pixel Watch, un smartwatch despre care se spune că încorporează aplicația Fitbit fără fir și este conceput pentru a funcționa cu toate telefoanele Pixel și Android.

Pixel Watch este proiectat și construit în întregime de Google. Look-ul, așa cum arată din imaginile pe surse, este unul elegant, iar materialele folosite sunt de cea mai bună calitate.

Cu ocazia evenimentului, compania va lansa și noile smartphone-uri Pixel 7 și Pixel 7 Pro, alături de noile produse Nest al Google. Toate noile echipamente vor fi disponibile în aceeași zi.

Pixel 7 și Pixel 7 Pro vor rula, în premieră, sistemul de operare Android 13 și vor fi dotate cu cipul mobil Tensor personalizat al companiei.

Google a oferit o prezentare a smartphone-urilor Pixel 7 şi a Pixel Watch în timpul evenimentului său I/O din luna mai, fără să le lanseze pe piață.

Ecranele vor fi de 6.2 inch Pixel 7 şi 6.8 inch pe Pixel 7 Pro, evident OLED-uri de calitate cu refresh rate mare. O modificare se va produce la 7 Pro, care primeste o cameră telephoto uşor upgradata, cel puţin că senzor (Samsung GM1 în loc de Sony IMX586). Şi Google Pixel 7 şi Google Pixel 7 Pro vor avea o cameră principală de 50 MP cu senzor Samsung GN1 şi un senzor ultrawide Sony IMX381.

Noile dispozitive Google vor fi disponibile pentru cumpărare începând cu ziua lansării pe GoogleStore.com şi în magazinele sale fizice din zona New York City, a declarat marţi compania, într-o postare pe blog.