Pizzicato: Cum sa iti comanzi pizza pe Android si iOS

Data: 3/08/2012 | Autor: .

Ascend NetSolutions a lansat o aplicatie dedicata utilizatorilor de smartphone cu ajutorul careia se pot efectua comenzi de pizza si multe alte bunatati gastronomice la birou sau acasa.

Aplicatia Pizzicato este conceputa atat pentru utilizatorii de iPhone, cat si pentru utilizatorii de Android. Aplicatia poate fi descarcata pentru Android de aici, iar pentru iOS de aici

“Pizzicato este prima aplicatia gratuita din Romania ce permite utilizatorilor de smartphone-uri, atat Android, cat si iOS, sa comande pizza, paste, salate, meniuri sau gratar la jar, mancaruri delicioase insotite de bauturi racoritoare sau alcoolice, oriunde in Bucuresti”, declara Vasile Damian, project manager divizia Mobile din cadrul Ascend NetSolutions.

“Ideea a venit in urma parteneriatului dezvoltat cu SC Restaurant Gargantua pentru zona de web. Am dorit sa revolutionam modul de efectuare a comenzilor in domeniu. Aplicatia ii ofera posibilitatea utilizatorului sa plaseze comenzi pentru birou sau acasa, oferindu-i o mobilitate maxima. Practic, in aplicatia Pizzicato puteti efectua o comanda la mancarea preferata in timpul in care asteptati la un semafor, in trafic, in doar doi sau trei pasi simpli”, declara Ramon Hiliti, Head of Programming pentru Pizzicato.

Imediat dupa ce utilizatorul plaseaza o comanda, acesta este contactat telefonic de un operator Pizzicato care va confirma timpul de livrare. In ceea ce priveste versiunea web, www.pizzicato.ro, site-ul realizat in cadrul aceluiasi parteneriat ofera posibilitatea de a comanda aceleasi produse  online.

“Estimarile sustin ca sunt in medie 10.000 de bucuresteni care manca zilnic pizza. Aplicatia Pizzicato este raspunsul nostru pentru ei: comanzi de oriunde, extrem de rapid, din doar trei atingeri ale ecranului, si beneficiezi de o oferta promotionala speciala. Oferta este completa insa si si pentru amatorii de paste, salate sau meniuri si comanda se face, de asemenea, extrem de usor. Cu aplicatia Pizzicato e mai simplu sa fii pofticios si sa iti fie foame” a afirmat, de asemenea, Vasile Damian.