Predicția lui Jules Verne, confirmată! Misterul din centrul Pământului

Data: 29/10/2021 | Autor: .

Predicția lui Jules Verne, confirmată! Misterul din centrul Pământului

Cercetătorii de la Universitatea din Hawaii și de la Agenția de Științe Marine ale Pământului și Tehnologie de la Yokohama au confirmat, indirect, o teorie lansată în 1864 de celebrul scriitor Jules Verne. Centrul Pământului nu este așa cum am crezut până acum!

În anumite privințe, miezul interior al Pământului rămâne la fel de misterios ca momentul în care Jules Verne și-a publicat celebrul roman ”Călătorie spre centrul Pământului”, în anul 1864.

În cadrul unui studiu, publicat în revista Physics of the Earth and Planetary Interiors, cercetătorii au arătat că miezul interior al Terrei nu este alcătuit numai din fier solid, ci are și zone lichide, dar și unele cu densitate medie.

,,Timp de peste o jumătate de secol, comunitatea științifică a crezut că nucleul interior al Pământului este ”o minge” din fier solid comprimat, înconjurată de un miez exterior lichid’’, relatează Live Science.

Experții au venit cu dovezi care arată că duritatea bilei planetare variază de la tare la semimoale, până la metal lichid.

Mai mult chiar, există zone care nu pot fi explorate și care pot ascunde surprize majore. Ar putea fi locul unei alte lumi, o lume subterană condusă de reptilieni, așa cum susțin adepții teoriei extratereștrilor antici?

Reptilienii sunt o presupusă rasă (sau mai multe) umanoidă extraterestră cu caracteristici de reptilă care joacă un rol proeminent în literatura științifico-fantastică, ufologia modernă și în teoria conspirației, despre care s-a spus, în nenumărate rânduri, că ar trăi în centrul Pământului.

Reptilieni Pe Pământ - Vedere Alternativă | OZN-uri și extratereștri 2021

Relatările despre răpiri extraterestre pretind uneori un contact cu creaturi reptiliene.Unul dintre primele rapoarte de acest tip a fost acela din Ashland, Nebraska al ofițerului de poliție Herbert Schirmer, care pretinde că a fost luat la bordul unui OZN în 1967 de către ființe umanoide cu un aspect ușor reptilian, care purtau o emblemă cu un șarpe înaripat pe partea stângă a pieptului.

Conceptul de reptilieni pe Pământ a fost popularizat de David Icke, un teoretician al conspirației care crede că un popor de reptilieni ce-și pot schimba forma controlează lumea noastră luând înfățișare de oameni și câștigând puterea politică cu scopul de a manipula societatea umană.

David Icke a afirmat în repetate rânduri că mulți dintre liderii mondiali sunt reptilieni sau sunt posedați de către reptilieni în încercarea acestora de a obține puterea pentru a conduce rasa umană.

Pe ce se bazează teoria?

În tentativa lor de a evalua centrul Pământului, cercetătorii au măsurat undele seismice generate de cutremure. Pe baza datelor, au construit o imagine a funcționării interioare a planetei noastre, într-un mod ”asemănător cu o scanare computer tomograf (CT) al unei persoane”.

Ce s-ar întâmpla dacă ai putea săpa un tunel spre centrul Pământului

”Am văzut dovezi că, nu numai că nu este moale peste tot, dar este foarte dur, în unele locuri. Are suprafețe dure chiar deasupra unor zone de fier topit sau moi. Observăm o mulțime de detalii ascunse în miezul interior, pe care nu le-am văzut niciodată înainte”, a spus Butler.

https://gadgetreport.ro/misterul-de-sub-scoarta-pamantului-o-structura-gigantica-necunoscuta-descoperita-in-oceanul-pacific/