Primul teaser pentru Samsung Galaxy S IV (VIDEO)

Data: 11/12/2012 | Autor: .

Samsung pregateste lansarea, in ianuarie, a noului sau smartphone – Galaxy S IV. A lansat deja si un teaser video care promoveaza evenimentul care va avea loc la Consumer Electronics Show, din Las Vegas (8-11 ianuarie 2013)

Clipul video nu spune prea multe lucruri insa confirma, practic, lansarea noului smartphone, spun analistii citati de The Next Web.

Noul telefon ar urma sa vina cu un spectaculos ecran super AMOLED Full HD, cu rezolutia de 1920X1080 pixel si o densitate a pixelilor de 441/inch.

GadgetReport.ro relata, zilele trecute, ca noul telefon va aduce o premiera in ceea ce priveste display-urile. Va fi primul smartphone din lume cu ecran incasabil. Ecranul va fi realizat dintr-un plastic special UBP, imposibil de spart.

Mai mult, acest tip de ecran este precursorul ecranelor flexibile care, cel mai probabil, le vom vedea din toamna anului viitor. Noua tehnologie va face telefonul si mai subtire.

Ecranul, din relatarile producatorilor, ar urma sa depaseasca cu mult concurenta, fiind, de altfel, principalul atuu al noului telefon.

Noul telefon va rula chipset-ul Exynos 5450 Cortex-A15 CPU, prezent pe noul Chromebook si pe Samsung Nexus 10. Chipset-ul va asigura telefonului performante quad-core la 2GHz si va aduce procesorul grafic Mali-658 GPU.

Galaxy S IV va veni cu o camera spectaculoasa, de 13 MP, capabila sa inregistreze in Full HD.
Telefonul va continua liniile de design “inspirate de natura” ale generatiei actuale.

In plus, noul telefon va avea o baterie mai puternica. Platforma tehnologica va fi cea de la Galaxy S III cu cateva imbunatatiri atat la capitolul hardware cat si software.