Samsung prezinta noi update-uri pentru Galaxy S III (VIDEO)

Data: 11/12/2012 | Autor: .

Samsung continua sa prezinte, cu portia am spune, detalii despre pachetul de update Premium Suite Android 4.1.2 care urmeaza sa poata fi descarcat de toti utilizatorii celui mai spectaculos telefon din istoria companiei.

Noul material video prezinta, in detaliu, cateva dintre noile facilitati ale camerei foto/video.

In esenta, noul software aduce aplicatia Best Face, diferita de Burst Mode, care ofera utilizatorului posibilitatea de a alege, din mai multe fotografii, cele mai expresive.

O a doua facilitate este noul low-light mode, care permite camerei foto sa faca fotografii de calitate chiar si fara flash, in conditii de vizibilitate scazuta.

Clipul video Samsung prezinta si aplicatia Paper Artist, adusa de pe Galaxy Note 2. Aceasta permite utilizatorului sa poata desena cu degetul pe ecran, in acelasi mod ca pe Galaxy Note 2.

Singura deosebire este ca la Note ai la dispozitie un S-Pen stylus. Va fi interesant de vazut cat de fiabil va fi programul in absenta acestuia.

O alta facilitate adusa de Android 4.1.2 este Easy Mode, o aplicatie care reduce la minimul necesar intregul home-page, astfel incat sa poata fi utilizat cu usurinta chiar si de cei care nu cunosc tainele Android.

Samsung nu a anuntat o data de lansare pentru Premium Suite. Exista insa semnale ca acesta a inceput deja sa fie disponibil in Polonia, urmand sa apara pana de Craciun si in celelalte tari in care telefonul este comercializat.

Urmariti mai jos si primul clip video lansat de Samsung.