Razer Kishi. Un controller de jocuri pentru telefoanele Android

Data: 7/08/2020 | Autor: .

Razer a lansat Razer Kishi Universal Mobile Gaming Controller for Android (Xbox), un nou accesoriu care aigură controlul pentru peste 100 din cele mai populare jocuri de Xbox, pe majoritatea telefoanelor inteligente echipate cu un port de tip USB-C. Aceste jocuri pot fi accesate direct din cloud prin serviciul Xbox Game Pass Ultimate.

Cloud gaming-ul va deveni disponibil prin intermediul  Xbox Game Pass Ultimate începând cu 15 septembrie și necesită un controller compatibil.  Razer Kishi este un accesoriu esențial pentru ca utilizatorii să se poată bucura de un control tipic consolelor consacrate într-o formă portabilă, cu un design ergonomic și latențe reduse.

Review setup de office & gaming de la Razer. Mouse, tastatură, mousepad și căști excelente

Versiunea Designed for Xbox a controller-ului Razer Kishi a fost optimizată pentru experiența de cloud gaming oferită de Xbox Game Pass Ultimate și include un abonament de test de 14 zile la acest serviciu. Dispozitivul poate fi folosit și pentru controlul jocurilor de Android compatibile.

Această nouă versiune a controller-ului adaugă multiple opțiuni ce cresc confortul utilizatorului precum noile butoane Xbox Nexus, View și Menu incluse în plus față de versiunea de bază, Razer Kishi Universal Gaming Controller for Android™.

Razer Cynosa, o tastatură de gaming cu opțiuni nelimitate de personalizare

Razer Kishi Universal Mobile Gaming Controller for Android (Xbox) costă 109,99 Euro.  In pachet veți primi, gratuit, și o perioadă de test de 14 zile a serviciului Xbox Game Pass Ultimate.