Razer Kishi for iPhone (Xbox) include 90 de zile de Game Pass Ultimate

Data: 29/06/2021 | Autor: .

Razer Kishi for iPhone (Xbox)

Razer a dezvăluit Kishi Universal Gaming Controller for iPhone (Xbox), conceput pentru a facilita streaming-ul de conținut Xbox Game Pass Ultimate pe dispozitivele iPhone.

Folosind noul controller avansat, jucătorii pot rula peste 100 de jocuri disponibile prin Xbox Game Pass Ultimate, indiferent de locul în care se află. Noul dispozitiv este certificat MFi și funcționează perfect și cu jocurile iOS, care oferă suport pentru controllere, inclusiv cele din Apple Arcade.

Noul Razer Kishi Universal Gaming Controller for iPhone (Xbox) oferă caracteristici avansate pentru jucătorii pe mobile, asigurând un control mai precis prin stick-urile analogice care au și funcție de buton, D-pad-ul cu 8 direcții și butoanele cu funcții multiple. Având același design ergonomic, recunoscut pentru confortul sporit oferit de toate modelele Razer Kishi, cel mai nou membru al gamei Kishi vine cu butoane monocrom.

Jucătorii care achiziționează controller-ul vor beneficia și de o sesiune de probă gratuită de 90 zile a serviciului Xbox Game Pass Ultimate, pentru a se putea juca fără limite pe consola Xbox, pe PC și pe iPhone.

Pentru mai multe detalii vizitați acest link.

Razer Kishi. Un controller de jocuri pentru telefoanele Android

Câștigătoare a două premii ”Best of CES” în 2020, a distincției CES 2021 Honoree, și a titlului de ”Cel mai bun accesoriu pentru Xbox în 2020” din partea Windows Central, gama de controllere Razer Kishi oferă acum fiecărui jucător pe mobile posibilitatea de a-și îmbunătăți experiența de joc, indiferente de platforma preferată.

Razer Kishi for iPhone (Xbox) este disponibil pe pagina Razer.com la prețul de 110 euro.

Xbox Game Pass a trecut de 10 milioane de utilizatori. De ce merită oferta