Review EUNON Blackhead Remover Pore Cleaner. Un aparat care îți curăță eficient fața

Visezi la o piele mai ferma, mai neteda si mai stralucitoare? GadgetReport.ro îți prezintă o soluție destul de ieftină, EUNON Blackhead Remover Pore Cleaner, care îți permite să îți extragi punctele negre și, în același timp, să îți cureți și revitalizezi pielea, mai ales cea de pe față.

Vă invităm să urmăriți review-ul nostru video de pe GadgetReport TV

EUNON Blackhead Remover Pore Cleaner este un instrument de infrumusetare care integreaza curatarea porilor, eliminarea acneei si a punctelor negre si alte functii, folosind tehnologia de bombardare cu vid pentru a oferi masaj pielii, aspirarea punctele negre din pori, murdaria si sebumul.

Prin forța de sucțiune, aparatul poate pătrunde adânc în pielea feței pentru a îndepărta punctele negre și a curăța porii pentru a obține o curățare reală, dar inofensivă.

AFIȘAJ LCD SIMPLU ȘI UȘOR DE ÎNȚELES

EUNON Blackhead Remover Pore Cleaner dispune de un afișaj LCD cu 3 moduri de aspirație reglabile.

Timpul de lucru și starea bateriei sunt afișate clar pe ecranul LCD și permit controlul ușor al procesului de funcționare.

EUNON Blackhead Remover Pore Cleaner permite tratarea unei game largi de probleme faciale.

Aparatul include patru capete interschimbabile și 3 moduri de aspirație reglabile pentru toate problemele faciale.

AUTONOMIE DE DOUĂ LUNI

EUNON Blackhead Remover Pore Cleaner se încarcă prin USB, rapid. Într-o oră este gata încărcat și oferă o autonomie de 2 luni.

Gadgetul acceptă, de asemenea, atât funcționarea wireless, cât și utilizarea prin cablu în timpul încărcării.

Aparatul este impermeabil și igienic. Poate fi curățat sub jet de apă, având standardul IPX7.

EUNON Blackhead Remover Pore Cleaner poate fi folosit atât de femei cât și de bărbați. Poate fi aplicat în jurul ochilor și al gurii, pe obraji, în zona bărbiei, pe linia maxilarului, la nivelul gâtului și al decolteului.

După tratament, veți observa, dincolo de un ten mai curat, o atenuare a liniilor de expresie, conturul feței fiind restabilit pentru o redefinire a liniei maxilarului, o îmbunătățire a texturii pielii, liniile fine dispărând. Fața își recâștigă aspectul proaspăt și tânăr.

Poți cumpăra produsul de pe Amazon, la prețul de 46 de euro, de pe acest LINK. Îți va ajunge acasă prin curier, fără nicio taxă vamală, în maxim 10-15 zile.

Studiu Universitatea Stanford: Cele două cuvinte cu care poți schimba percepția celorlalți

Unboxing Microsoft Surface Pro 7. Tabletă și laptop în același timp, cu Windows 10