Samsung vs. Apple. Cum ridiculizeaza sud-coreenii tableta iPad (VIDEO)

Data: 29/08/2014 | Autor: .

galaxy-tab-s-ipad-air

Samsung a lansat o reclama in care compara noua tableta Samsung Galaxy Tab S cu iPad Air-ul celor de la Apple. Sud-coreenii au mers pe strada si i-au pus pe trecatori sa testeze cele doua tablete si sa spuna pe care o prefera.

Bineinteles ca aleasa a fost Galaxy Tab S, mai usoara si cu un ecran mult mai luminos. Daca e sa judecam strict dupa specificatiile tehnice, am fi inclinati sa le dam dreptate.

Galaxy Tab S este, intr-adevar, mai subtire si mai usoara decat iPad Air. In plus vine cu un ecran de 4,096,000 pixeli, fata de cei 3,145,728 pixeli ai iPad-ului, are o camera mai buna si o autonomie mai mare.

ipad-air-vs-galaxy-tab-s-10-5-6Fara indoiala ca Galaxy Tab S este cea mai buna tableta construita vreodata de Samsung insa, din punctul nostru de vedere, este imposibil de comparat cu iPad.

Rezolutia nu este atat de importanta pe cat este modul in care se misca software-ul. Iar iOS-ul celor de la Apple este, din multe puncte de vedere, mult mai stabil si mai prietenos cu utilizatorii, mai ales cu cei care nu sunt “specialisti” in gadgeturi.

In plus, exista deja o impartire din ce in ce mai clara intre fanii Android si cei ai produselor Apple, astfel ca decizia nu mai tine neaparat de specificatiile tehnice cat de modul de operare, de familiarizarea cu sistemul de operare preferat.

Vedeti reclama in clipul video de mai jos.