Samsung Galaxy S10 și Note10 vor primi facilitățile de pe Galaxy S20

Data: 25/03/2020 | Autor: .

Samsung Galaxy S10 și Note10 vor primi facilitățile de pe Galaxy S20

Samsung a anunțat că va lansa câteva dintre caracteristicile noii generații de smartphone-uri Galaxy S20 pe telefoanele Galaxy S10 și Galaxy Note 10 . Actualizarea software, care va aduce funcții precum Single Take, Night Mode îmbunătățit, Hyperlapse, Pro Video, Quick Share și Easy Share, va fi lansată din această lună, relatează GadgetReport.ro

Samsung a menționat că noile funcții vor fi lansate pe telefoanele Galaxy S10e , Galaxy S10, Galaxy S10 + , Galaxy Note 10 și Galaxy Note 10+ . Samsung menționează, de asemenea, că Hyperlapse Night și modul Night îmbunătățit nu vor fi disponibile pe Galaxy Note 10 Lite, fără însă a preciza dacă Note 10 Lite va include celelalte funcții (probabil va exista un update, mai cu seamă că Note10 Lite se vinde foarte bine).

Printre funcțiile noi se vor afla modul de înregistrare video 4K 60fps folosind camera selfie și Filtre personalizate din aplicația pentru camere. Funcțiile Clean View și Quick Crop vor fi adăugate în aplicația Galerie.

Noua actualizare va aduce, de asemenea, pachetul de securitate pentru Android  (aprilie 2020) pe toate telefoanele din seria Galaxy Note 10 și Galaxy S10, împreună cu interfața One UI 2.1 .

Noua actualizare, care are 1,5 GB, va fi lansată mai întâi în Germania și Elveția, iar ulterior va ajunge și în alte țări, inclusiv în România.

Dacă nu veți primi notificarea de actualizare pe telefon, veți putea să o descărcați din meniul  Setări/Actualizare software.

Unboxing Samsung Galaxy S20 Ultra 5G. Ce nu vă spune Samsung când cumpărați acest telefon