Specificațiile telefonului pliabil Royole FlexPai 2, dezvăluite

Data: 25/03/2020 | Autor: .

Specificațiile telefonului pliabil Royole FlexPai 2, dezvăluite

Producătorul chinez Rouyu Technology pregătește lansarea celei de-a doua generații a smartphone-ului pliabil FlexPai, un telefon care anunță specificații de top și un preț foarte bun, la nivelul flagship-urilor clasice de la Samsung și Apple, relatează GadgetReport.ro

FlexPai 2 va oferi „îmbunătățiri semnificative în toate modurile posibile”, afirmă producătorul. Noul telefon pliabil va avea un ecran de 7,8 inci cu aspect 4:3, cel mai nou chipset Snapdragon 865, un procesor Kyro 585, RAM LPDDR5 de mare viteză  și conectivitate 5G pentru nouă benzi diferite care acoperă regiuni precum SUA, Europa și China, potrivit Bill Liu , co-fondator și CEO al Royole.

FlexPai 2 va include un spațiu de stocare UFS 3.0, camera quad și o nouă balamală, „rezistentă la uzură” și „robustă mecanic”, numită „Balama Super Seamless & Stepless’’. FlexPai 2 va avea de asemenea un design„ mai subțire și mai ușor ” decât predecesorul său , a spus Liu.

Specificațiile au fost dezvăluite marți în cadrul unui eveniment unde a fost prezentat noul display pliabil Cicada Wing, din generația a treia. Noul ecran va apărea mai întâi pe FlexPai 2, iar apoi, cel mai probabil, pe telefoanele celor de la ZTE.

Rouyu Technology a devenit cunoscută la CES 2019, când a fost una dintre primele companii din lume care a lansat un smartphone pliabil, devansând Samsung, Motorola și Huawei. Primul model FlexPai, care poate fi închis ca o carte, este dotat cu un ecran AMOLED flexibil de 7,8 inchi, realizat din plastic flexibil și are o rezoluție de 1440p.

FlexPai este vândut, pe Aliexpress, la prețul de 999 de dolari pentru versiunea de bază, cu 6 GB de RAM și 128 GB spațiu de stocare. Există și o versiune la 1200 de dolari, cu 8 GB de RAM și 256 GB spațiu de stocare.

FlexPai 2 ar putea debuta oficial pe piață în trimestrul următor la un preț încă neanunțat.

FlexPai. Cel mai ieftin telefon cu ecran flexibil din lume