Samsung incearca sa ia fata iPhone 5 cu un Galaxy S II alb

Data: 4/10/2011 | Autor: .

Chiar in ziua lansarii mult asteptatului iPhone 5, Samsung incearca sa ne atraga atentia prin lansarea in Romania a versiunii de culoare alba a celebrului smartphone Galaxy S II.

Telefonul are o grosime de numai 8,49 mm si dispune de acelasi specificatii precum clasicul Galaxy S II. Printre acestea se regasesc un procesor dual-core, capacitati multi-tasking, conectivitate HSPA si Bluetooth, precum si un display Super AMOLED Plus.

Totodata, telefonul dispune de o camera de 8 megapixeli capabila sa realizeze filme full HD 1080p.

Samsung Galaxy S II White dispune si de functia Live Panel, ce reuneste in timp real continutul web si pe cel al aplicatiilor intr-un singur homescreen personalizabil, prin care utilizatorii pot selecta serviciile si aplicatiile care sa apara pe ecran. In plus, datorita tehnologiei imbunatatite de recunoastere a vocii, utilizatorilor vor avea mai mult control si un nivel de interactivitate mai mare ca niciodata. Samsung Voice Solution va recunoaste vocea si o va converti in text, in timp ce Customized Voice Translation va traduce instantaneu voce sau text in si dintr-o serie de limbi de circulatie internationala.

Totusi, aceste specificatii vocale par „tehnologia zilei de ieri” in comparatie cu zvonurile privind iminentul iPhone 5, ce se va lansa in numai cateva ore.

Potrivit ultimelor informatii, noul iPhone 5 va aduce o aplicatie cu adevarat revolutionara in modul in care percepem in prezent comunicarea. Gadgetul ce va fi lansat marti seara va fi primul cu care vei putea comunica liber si care iti va asculta si executa comenzile intr-un mod intuitiv.

Samsung Galaxy S II White va fi disponibil in Romania pentru un pret de aproximativ 400 de euro + TVA.