Samsung prezintă, în premieră, prototipul Galaxy X. Când va fi lansat telefonul flexibil

Data: 8/11/2018 | Autor: .

Samsung prezintă, în premieră, prototipul Galaxy X. Când va fi lansat telefonul flexibilSud-coreenii au prezentat, cu ocazia conferinței dezvoltatorilor Samsung din San Francisco, prototipul Galaxy X, primul telefon flexibil din istoria companiei. Într-un cadru cel puțin inedit, în penumbră, probabil pentru a păstra secretele de design, cei prezenți au putut vedea, în premieră, cum funcționează tehnologia Infinity Flex, relatează GadgetReport.ro

Telefonul prezentat de sud-coreeni are un display de 7.3-inch, flexibil pe mijloc, cu două ecrane, care se deschide precum o carte. Poate deveni, astfel, foarte ușor o tabletă sau un telefon, în funcție de necesitățile utilizatorului.

Sud-coreenii au declarat, cu ocazia conferinței, că Infinity Flex reprezintă „viitorul în materie de tehnologie mobilă” și ,,fundamentul pentru smartphone-ul de mâine”

Display-ul Infinity Flex folosește un mix de polimeri speciali care înlocuiesc sticla și care asigură flexibilitatea și durabilitatea ecranului.

Samsung a anunțat că lucrează și la o nouă platformă software care va pune în valoare posibilitățile oferite de ecranele flexibile.

DJ Koh, CEO-ul Samsung, a precizat că dezvoltarea unui telefon pliabil a fost complicată şi că, după cinci ani de eforturi, echipa de ingineri Samsung a depăşit toate problemele pe care le-a întâmpinat.

Sud-coreenii nu au anunțat când vor lansa Galaxy X, însă cel mai probabil este ca smartphone-ul să debuteze în primăvara anului viitor, odată cu lansarea Galaxy S10. Nu este exclus ca Galaxy X să înlocuiască seria Note.

Autorităţile sud-coreene (National Radio Research Agency şi Korea Communications Commission ) au dat deja aprobările necesare pentru modelul cu nume de cod SM-G888N0, iar telefonul a apărut deja pe unul dintre site-urile companiei.

Samsung Galaxy X va beneficia de, cel mai probabil, de noul procesor neural Exynos, ce va fi prezent şi pe Galaxy S10, alături de 6-8 GB de RAM şi un spaţiu de stocare de 256 GB. Telefonul ar urma să includă slot microSD şi să beneficieze de încărcare wireless.

Prețul lui Samsung Galaxy X ar urma să fie pe măsura tehnologiei, de peste 1200-1400 de euro.

1 comentariu

  • 08/11/2018, 09:18 Flori says : raspunde

    Ciao am dat din greseala pe acest sait, pe mine nu ma intereseaza va rog frumos sa nu mai imi trimiteti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.