Sonos Roam. Cum arată și ce poate noua boxă wireless

Data: 10/03/2021 | Autor: .

Sonos Roam

Sonos Roam este cea mai inteligentă și mai versatilă boxă lansată de Sonos până acum. Boxa oferă un sunet excelent pentru dimensiunea sa, este ușor de configurat și de controlat și integrează o serie de inovații de top într-un design premium, ușor și durabil.

Sonos Roam se conectează la sistemul propriu de acasă prin Wi-Fi și trece automat la conexiunea Buetooth atunci când ieșiți din locuință.

Lifestyle<br/> Photography

Boxa vine cu o funcționalitate complet nouă numită Sound Swap, care face ca sunetul să fie transferat direct pe cea mai apropiată boxă a sistemului doar prin atingerea unui buton, făcând mult mai simplu procesul de a luat muzica preferată cu tine dintr-o cameră în alta.

 

 

Funcția Automatic Trueplay, disponibilă acum atât pe conexiunea Bluetooth, cât și pe cea Wi-Fi, înseamnă că Roam este ajustată constant pentru cea mai bună experiență de audiție, în orice mediu

Disponibilă în nuanțele Shadow black sau Lunar white, cu o formă triunghiulară care suportă control tactil, dar și cu o realizare elegantă, Roam este confortabil de ținut în mână și se integrează perfect în locuință.

Sonos Roam este rezistentă la praf și umiditate, având un rating IP67 riguros testat

Cu un design versatil, Roam poate fi poziționată vertical, pentru o amprentă mai mică, sau orizontal pentru mai multă stabilitate pe suprafețele neuniforme.

Sonos Roam este pregătită pentru orice aventură, cu până la 10 ore de redare continuă cu o singură încărcare și până la 10 zile de autonomie a bateriei atunci când nu este utilizată.

Boxa Sonos Roam va fi disponibilă începând cu data de 20 aprilie la un preț de 889 lei și poate fi precomandată începând de astăzi pe www.sonos.com.