Spaniolii au inventat patul care se face singur (VIDEO)

Data: 4/09/2015 | Autor: .

Spaniolii au inventat patul care se face singur (VIDEO)Producatorul spaniol de mobila OHEA a prezentat prototipul unui pat care isi aranjeaza singur lenjeria. 

Din clipul video care prezinta inventia, putem vedea modul in care patul isi aranjeaza singur pernele, cearsaful si pledul, si asta in numai 50 de secunde.

Patul iti permite, bineinteles, sa te ocupi si singur de aranjarea lenjeriei, daca il treci in modul manual.

Pus pe automat, sistemul detecteaza, cu ajutorul unor senzori de greutate, momentul in care cobori din pat si, cu o intarziere de 3-4 secunde, incepe sa se ocupe de aranjarea patului.

Spaniolii s-au gandit la aceasta inovatie dupa ce au facut un sondaj de opinie in care au intrebat cateva mii de oameni ce si-ar dori de la patul ideal.

Iar cei mai multi au raspuns ca cea mai mare problema o constituie aranjarea lenjeriei.

Abia pe urmatoarele locuri in topul raspunsurilor au venit dorintele legate de calitatea saltelei, dimensiunile patului si accesoriile acestuia.

Revenind la inventia OHEA, este interesant de vazut daca sistemul poate fi adaptat si la plapume si alte tipuri de perne.

OHEA nu a facut niciun comentariu legat de lansarea acestui produs si a pretului la care va putea fi cumparat din magazine.